Helyi közélet

2024.05.22. 18:00

A hátrányos helyzetűeken segítene a Fidesz és a KDNP jelöltje

A felesége és Szabó Csaba is a gyermekvédelemben dolgozik. Fontos feladatuk az idősek, és a hátrányos helyzetűek segítése is. Szabó Csaba a kormánypártok képviselőjelöltje a szegedi 14-es választókörzetben.

Suki Zoltán

Korábban is rendszeresen részt vett a tarjáni közösségi életben. Fotó: DM

Családommal tíz évvel ezelőtt költöztünk Szegedre. Kezdettől fogva a tarjáni városrészben élünk, ez a szűkebb otthonunk. Feleségemmel együtt két egyetemista lány szülei vagyunk. Mindketten a gyermekvédelemben dolgozunk. Én az Országos Gyermekvédelmi Szakszolgálatnál dolgozok, a Csongrád-Csanád vármegyei gyermekvédelmi gyámi szolgálat vezetőjeként 

– kezdte lapunknak bemutatkozását Szabó Csaba, akik a Fidesz és a KDNP a szegedi 14-es választókörzetben indít képviselőjelöltként.

Szabó Csaba elmondta, hogy a munkájuk miatt költöztek Szegedre, de már korábban is rendszeresen részt vettek a tarjáni közösségi életben.

– Barátainkkal együtt elkötelezettek vagyunk mind az itt élő lakótelepi emberek, mind pedig a hátrányos helyzetű családok és gyermekek iránt. Hivatásunk az ők érdekeiknek a képviselete, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a jövő generáció életét szebbé és jobbá tegyük. Nagy örömünkre szolgál, hogy erre a segítő munkára sikerült az itt élő szépkorú embereket is megnyerni, és egy igazi, nagy közösséget szervezni – fogalmazott a képviselőjelölt.

Hozzátette: aki itt él, tudja, hogy ennek a mozgalomnak a szíve és motorja a jelenlegi önkormányzati képviselő, Kothencz János.

Ezt a szolgálatot szeretném folytatni, a közösen elért eredményeket megőrizni. Szeretnénk, ha a tarjáni városrész továbbra is egy élhető és barátságos városrész maradna, egymást ismerő és segítő emberekkel, ha tovább tudnánk folytatni a közösségi élet szervezését, és a környezetünk szebbé tételét 

– mondta még Szabó Csaba.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában