Hódmezővásárhely

2024.05.14. 10:31

Kovács Pál beolvasott Márki-Zay Péternek

Kovács Pál független polgármesterjelölt megunta, hogy Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, az MMM polgármesterjelöltje őt és a csapatát, a Kőfal Egyesületet, folyamatosa fideszesnek, álellenzékinek nevezi. Így történt ez Márki-Zay Péter vasárnapi videójában is. Kovács Pál ezúttal is odamondott neki.

Kovács Erika

Kovács Pál megunta, hogy Márki-Zay Péter fideszesnek, álellenzékinek nevezi.

Fotó: DM

Megy a szokásos mantra. Itt mindenki fideszes, álellenzéki. Mindenki, aki veszélyes MZP vélelmezett szavazótáborára, az fideszes. Az teljesen elképzelhetetlen, hogy vannak emberek, akik sem a régi sem a jelen rendszert nem szeretnék? Péter! Te és egyes jelölted vallottátok magatokat fideszesnek oly sokáig. Nálunk senki nem az, hanem mindig is baloldaliak vagy egyéb konzervatív érzületűek voltak, voltunk! Évtizedek óta! Senki nem vallotta magát soha fideszesnek rajtad kívül! A fideszes a Fideszre szavaz, a te támogatóid pedig rád. Mi a bizonytalan szavazóknak kínálunk alternatívát. Egy plurális demokráciában ez a normális!

 – fogalmazott a hivatalos közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.

Azt is írta, Márki-Zay Pétert már semmilyen párt nem támogatja, minden hagyományos párt elfordult tőle, Magyar Péternek sem kell, míg a bal- és jobb oldali pártok, a zöld párt elfogadták, hogy a Kovács Pál általa nyújtott szakmai, politikamentes harmadik út a támogatandó a jelen elfogadhatatlan, hazugsággal teli helyi közéletben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában