Szegedi hírek

2023.01.14. 11:30

Oszvald Marikával gáláznak a szegedi énekes színészek

Oszvald Marika lesz a sztárvendég azon az operettgálán, melyet február elején tartanak az IH Rendezvényközpontban. A meghirdetett esti előadásra lényegében minden jegy elkelt, így lesz egy délutáni is, melyre szintén gyorsan fogynak a belépők.

T. K.

Makláry László karmester, Peller Károly rendező, Szilágyi Annamária, László Boldizsár. Fotó: Emmer László

Kivilágos virradatig címmel operettgálát tartanak február 5-én az IH Rendezvényközpontban. Az esten a szegedi zenés előadók nagyjai várják az operettek szerelmeseit. Fellép Vajda Júlia, Szilágyi Annamária, Kónya Krisztina, Nánási Helga, Peller Károly, László Boldizsár és Cseh Antal. Az est sztárvendége Oszvald Marika és Peller Károly lesznek.

– Szegeden 2023 januárjában az összes, februárban az IH rendezvényközpont kivételével szinte az összes kulturális intézmény zárva lesz. Úgy gondoljuk, hogy ilyen időszakban kifejezetten fontos a felhőtlen, minőségi szórakoztatás jelenléte egy olyan sokszínű kulturális városban mint Szeged – fogalmazott Makláry László. Az Artisjus-díjas karmester, érdemes és kiváló művész Peller Károly színész operetténekessel közösen hozta létre ezt az estet, melyre előzetesen olyan nagy az érdeklődés, hogy a napokban az esti mellett – melyre csütörtök délután már csak 10 szabad hely volt elérhető – egy délutáni előadást is meghirdettek.

– Igyekeztünk slágerparádét összerakni, hiszen minden ilyen jellegű gálán a közönség elsősorban azokat a dalokat várja, melyek jól ismertek. Így felcsendül majd például a Marica grófnőből a Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket, a Mosoly országából a Vágyom egy nő után, a Cigánybáróból az Irkafirka nékem vagy a Csárdákirálynőből Az asszony összetör – sorolt fel néhány slágert Makláry László, aki karmesterként vezényli majd az esten közreműködő Szegedi Szimfonikus Zenekart. Mint mondta, dolgozott már együtt a zenekarral, most is nagyon szívesen fogadta el ezt a lehetőséget. 

A 16 és 19.30 órakor kezdődő előadásokra a Líra könyváruházakban és online lehet jegyet vásárolni. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában