Szegedi egyetemi hírek

2023.11.11. 09:39

Televíziós riport készült az SZTE által szervezett kőzettani és geokémiai vándorgyűlésről - videóval

Delmagyar.hu

Fotó: Lévai Ferenc Zoltán

A 13. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlésről készített riportot az M5 televíziós csatorna Novum című műsora. A cikkben a link, amelyre kattintva megtekinthető az összefoglaló – írja az u-szeged.hu.

Társadalmilag jelentős témákat vitattak meg az SZTE által szervezett, 13. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlésen. Az SZTE Földrajzi és Földtudományi Intézet Ásványtani, Geokémiai és Kőzettani Tanszék szervezésében, Szekszárdon rendezték meg idén a legfontosabb hazai geokémiai és kőzettani szakmai fórumot, amelyen a legújabb kutatási irányokat és eredményeket bemutató előadások mellett, terepi aktivitásokkal gazdagodhattak a résztvevők. A 2023. szeptember 21. és 23. közötti rendezvény lehetőséget biztosított a hazai intézmények képviselőinek, hogy produktív formában tárgyaljanak a jelenleg legfontosabb, tudományos és nemzetgazdaságot is érintő szakmai kérdésekről.

Az M5 Novum című műsorában látható összefoglaló a képre kattintva megtekinthető.

(Forrás: u-szeged.hu)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában