Tanórán kívüli aktivitásért jár a pont

2024.01.17. 07:12

Ajándékosztás a Bedőben

Arany T. János

Egy névtelen támogató hozzájárulásának köszönhetően osztott szét ajándékokat Bánhidy Zoltán az arra érdemes diákoknak. Fotó: Karnok Csaba

Tanórán kívüli aktivitásukért járó pontjaikat váltották be ajándékokra kedden délután az ásotthalmi erdészeti iskola diákjai. Az Alföldi ASzC Bedő Albert Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium nevelőtanára, Bánhidy Zoltán elmondta, a ClassDojo alkalmazás segítségével gyűjthetik a diákok a pontokat, ami azért jár a tanulóknak, ha valamilyen foglalkozáson vesznek részt. (A ClassDojo nevű alkalmazás egy amerikai székhelyű cég, amely interaktív, online osztálytermet hozott létre.) Ilyen például az íjászat, a fafaragás és a zenélés is. Ez egyfajta motiváció arra, hogy minél több mindenben vegyenek részt a  diákok. Kedden délután a nagy kollégium emeletén egy nagy zsákból pakolta ki Bánhidy tanár úr a választható ajándékokat. A legtöbb pontot összegyűjtött diák választhatott először a sportszerek: pólók, pulóverek, táskák, térdvédők és más használati tárgyak közül. Norbi egy kulacsot és egy laptoptáskát választott. Bence a pólók, pulóverek között próbálta megtalálni a rá illőt, amit egy ízléses térdvédővel egészített ki. A tanév végén, a tanévzárón hirdetik majd ki az abszolút győzteseket, akik közül az első és a második helyezett egy, az iskola volt diákja, Szabó Mátyás Manó által kézzel készített kést és fejszét kap majd. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában