Helyi kultúra

2024.02.24. 09:00

Bokrosi büszkeségek mutatkoznak be

Darók József

A Bokrosi Művelődési Ház és Könyvtár első alkalommal rendezi meg az Akikre büszkék vagyunk című műsorát. A kezdeményezés célja, hogy bemutassa azokat a településhez kötődő személyeket, akik az élet bármilyen területén kiemelkedő eredményeket értek el. Példájuk követendő lehet a pályaválasztás előtt álló gyerekeknek, hogy egy kis településről, egy falusi iskolából is milyen szép karrier érhető el.

A március 1-jén, 14 órakor bemutatkozó fiatalok – Bartók Mónika terméktervező egyetemi hallgató, Kökény Dóra képzőművész egyetemi hallgató, Csorba Noémi vállalkozó és Kökény Diána kulcs-fázisrajzoló – elviszik az alkotásaikat is, amelyek május 31-ig megtekinthetők a művelődési házban.

A bokrosi moziklub is csatlakozik a büszkeségek bemutatásához, ugyanis 15 órától levetítik a Kojot négy lelke című animációs filmet, aminek készítésében Kökény Diána is részt vett. Fotó: Vertigo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában