Tündérszépek 2024

2024.04.03. 07:00

Ilyen fürdőruhában lesznek a legszebbek Tündérszépeink

Milyen fürdőruhát válasszunk idén nyárra? Valószínűleg mostanában rengeteg hölgy töpreng ezen, nem csak azok, akik a Tündérszépek országos szépségversenyre készülnek. Így nem csak leendő királynőnknek, hanem bárki másnak is hasznosak lehetnek mostani tanácsaink.

Timár Kriszta

2022-es Tündérszépek szépségverseny döntője.

Fotó: Markovics Gábor / Archív fotó

A Tündérszépek országos szépségverseny egyik kiemelt része a fürdőruhás bemutatkozás – fotókon és a majdani döntőben egyaránt. A jelentkezőknek tehát érdemes már most azon gondolkodniuk, milyen darabokkal készülnek a versenyre. Ehhez szeretnénk most néhány tippet adni.

Az idei fürdőruhadivatot a letisztult színek és a retro stílus jellemzi. Újra divatba jöttek az 1950-es, 60-as évek fazonjai, vagyis az egyszerű szabásvonalak, a minimalista stílusok és ez visszaköszön az árnyalatokban is. Minimális minták és a visszafogott színek jellemzők idén, mint például a fekete, fehér, navy kék vagy egyszerű szürke.

Fazonokban természetesen hatalmas a választék, itt érdemes a testalkatot figyelembe venni a választásnál. Az alacsonyabb növésűeknek általában előnyösek a magasított derékvonalú alsók vagy felsők, amelyek optikailag meghosszabbítják a lábakat. A magasabbak bátran viselhetik a hosszú fazonú felsőket vagy alsókat, amelyek kiemelik az alakjukat. Az alma alakúaknak, vagyis akik mellben erősebbek, érdemes olyan fürdőruhát választaniuk, amely kiemeli a mellüket és eltereli a figyelmet a hasukról. A karcsúsított vagy empire fazonú felsők, valamint az egyszínű alsók segíthetnek kiegyensúlyozni az alakot. A körte alakúaknak, vagyis akik fenékben erősebbek, érdemes olyan fürdőruhát választaniuk, amely kiemeli a felsőtestüket és eltereli a figyelmet az alsótestről. Esetükben a párnázott vagy díszített felsők, valamint az egyszínű vagy sötét alsók segíthetnek optikailag előnyös megjelenést adni. A homokóra alakúaknak szerencséjük van, mert szinte bármilyen fürdőruha jól állhat nekik. Érdemes azonban olyan stílusokat választaniuk, amelyek kiemelik a derékvonalukat és hangsúlyozzák az alakjukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában