Helyi kultúra

2024.05.15. 20:15

A közművelődésért végzett munkát díjazták

Majzik Attila

Virágcsokorral köszönte meg a közös sikert Hörömpöliné Víkor Katalinnak Bedő Tamás. Fotó: Palásti Márta

Jó hónapja van a csongrádi önkormányzatnak: egy hete az Informatikai és Könyvtári Szövetség ismerte el a várost és a Csemegi Károly Könyvtárban folyó magas színvonalú szakmai munkát Könyvtárügyért-díjjal, most pedig Csongrád közművelődésért végzett munkáját díjazták.

Az Önkormányzatok a Közművelődésért díjat Bedő Tamás polgármester a Magyar Népművelők Egyesületének Vándorgyűlésén vette át a szentesi Tóth József Színházban. A megtisztelő díj átvétele után, köszönetképp a közös sikerért, egy csokor virággal köszönte meg a hosszú évek óta tartó együttes munkát a Művelődési Központ és Városi Galéria vezetőjének, Hörömpöliné Víkor Katalin intézményvezetőnek.

Az Önkormányzatok a Közművelődésért díj annak a települési önkormányzatnak adományozható, amely hosszú időn keresztül példamutató tevékenységet folytat a helyi közművelődés és kultúra szervezése terén. Kiemelten támogatja a helyi kulturális értékek megőrzését, új értékek teremtését., tevékenységében kiemelkedő szerepet játszik a helyi kulturális intézmények, közösségek működésének segítése. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában