Helyi kultúra

2024.05.11. 21:16

Nagyon szóltak Fábiánsebestyénen az autók, motorok! – Galéria, Videó

Kovács Erika

Második alkalommal rendezték meg szombaton a Fábiánsebestyéni Autós Motoros Találkozót. Egy nyolc fős, fiatalokból álló csapat hozta tető alá a rendezvényt. A tavalyi olyan jól sikerült, hogy idén nagyságrendekkel több járművet hoztak el a tulajdonosaik és az érdeklődők is közel annyian voltak, mint egy falunapon.

Már a tavalyi rendezvényen is sokan kérdezték, tervezünk-e folytatást? Mivel nagyon jó hangulatú volt a 2023-as esemény, nem volt kérdés

 – mondta Magony Márk főszervező. Körülbelül 300 autót láthatott a közönség a fábiánsebestyéni találkozón. Sokfelől érkeztek családok, baráti társaságok. Idén nemcsak az autókat szemlélhették a technika szerelmesei, nagy sikere volt a driftelésnek, és a kipufogó hangnyomás mérésnek is. Olyat szóltak a motorok, autók, hogy még a szomszéd faluban is hallani lehetett! Idén is jótékony célt szolgált a találkozó, a helvéciai Állatvédelmi Centrum javára gyűjtöttek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában