Helyi sport

2013.01.27. 20:33

Hegyesék a csúcson

Budapest - Akárcsak tavaly, az idén is a szentesi Szilver TSE-ben sportoló Hegyes Bertalan János, Kis Violetta kettős nyerte a magyar bajnoki címet tíztáncban.

Munkatársunktól

A Budapesten megrendezett bajnokságon Hegyesék mögött [namelink name="Budai Attila"] és [namelink name="Barna Lilla"] szerezte meg az ezüstérmet, míg a dobogó harmadik fokára a [namelink name="Süttő Roland"], [namelink name="Tombácz Anikó "]duó állhatott fel. A sportág legösszetettebb versenyszáma mellett [namelink name="Hegyes Bertalan János"] és [namelink name="Kis Violetta"] az U21-es standard magyar bajnokság döntőjében is érdekelt volt, ahol szintén az élen végzett.

Az első versenynapon díjazták a bajnoki sorozat legjobbjait: versenytánc szakágban az idei Világjátékokra kvótát szerzett, szintén szentesi [namelink name="László Csaba"] és [namelink name="Páli Viktória"] alkotta duó, akrobatikus rock and rollban pedig [namelink name="Király Ádám"] és [namelink name="Novák Dorottya"] kettőse vehette át az év párosának járó elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában