Helyi sport

2013.04.22. 13:18

MNKSE: Közte tíz

Makó - Végig vezetve szerezte meg tizenharmadik győzelmét a makói női kézilabdacsapat az NB II-es női bajnokság 17. fordulójában. <br>

Kozserán Beáta

Már a mérkőzés elejétől céltudatos támadójáték és összeszedett védekezés jellemezte a makóiak játékát a múlt héten bajnokot verő Lajosmizsei NKK ellen. Az ellenfél egy-egy góljára mindig 2-3 találattal válaszoltak a hazaiak, esélyt sem adva a Bács–Kiskun megyei csapatnak a felzárkózásra. A találkozó végén már 10 gólos különbséget mutatott az eredményjelző a makói lányok javára.

MNKSE: Közte tíz - GALÉRIA


Contitech-MNKSE - Lajosmizse 35-25 (16-10)
NB II. női kézilabda mérkőzés 17. forduló Makó 100 néző Vezette: Bozó, Szegedi.

MNKSE: DANI - SÁRKÁNY 8, KOVÁCS 7/1, ERDEI 5/1, KÜRTI 4, KOZSERÁN B. 4, Matyi 1. Csere: Kozserán K., Cseh (kapusok), Szebehelyi 3/1, Fodor, Lovistyék 3, Práger.

Baunok Bernadett: Magabiztos, jó játékkal a mérkőzést végig irányítva szereztük meg a győzelmet.

junior:
Contitech-MNKSE - Lajosmizse 35-33 (16-13)


Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook oldala, nem csak makóiaknak!

 A felnőtt és a junior mérkőzés után az edző és a játékosok közösen nyújtották át az összegyűjtött adományokat a makói [namelink name="Mészáros Réka"] édesapjának, aki a kislány állapotának romlása miatt a kórházból, csupán pár pillanatra érkezett a Spotcsarnokba. Az apukától megtudtuk, hogy Réka állapota a napokban jelentősen romlott, ezért újra kórházba kellett menniük a kisgyermekkel. A mérkőzésen azonban ennek ellenére is képviseltette magát a család: ott üt a lelátón a nagymama és Réka testvére, Nóra.

Akinek nem volt alkalma a mérkőzésen segíteni, az megteheti a család számlaszámára küldött pénzadománnyal is:
(OTP) 11773353-01062724 Számlatulajdonos: Mészáros Krisztián

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában