Helyi sport

2013.05.20. 10:59

MNKSE: Ezüstöt érő győzelem Kisteleken

Szoros mérkőzésen sikerült győznie a Marosmenti kézilabdás lányoknak megyei riválisuk, a Kistelek ellen. A makóiak győzelmükkel az NB II. Dél-keleti bajnokság második helyén végeztek. <br>

Kozserán Beáta

Kistelek-Contitech-MNKSE 19-22 (10-11)
NB/II-es női kézilabda mérkőzés 20. forduló, Kistelek. 150 néző. Vezette: Kiss Cs., Kiss O.
MNKSE: KOZSERÁN K. - MATYI 3, KOVÁCS 5/4, SÁRKÁNY 4, KÜRTI 1, KOZSERÁN B. 3, LOVISTYÉK 6. Csere: DANI (kapus), FODOR , SZEBEHELYI, PRÁGER.

Csapatkapitányuk, [namelink name="Erdei Erika"] nélkül indultak útnak a makói kézis lányok pünkösd vasárnap délután Kistelekre. A szurkolókkal megtelt sportcsarnokba a mérkőzés előtt pár perccel, hangos éljenzéssel - Hajrá Makó! – megérkeztek a Lángszórós makói szurkolók is, akiknek már csak a fenti lelátón maradt hely.

MNKSE: Ezüstöt érő győzelem Kisteleken - GALÉRIA


Már a rangadó elejétől kezdve látni lehetett a csapatokon a feszültséget, olykor sok hibával, idegesen kézilabdáztak. Talán a fiúk buzdításának vagy a csapatmunkának köszönhetően, de hatalmas küzdelemben, végül a makóiak örülhettek, három góllal sikerült legyőzniük a Kisteleket, így a mérkőzés végén a hagymavárosiak nyakában csilloghatott fényesebb érem.

Baunok Bernadett: Gratulálok játékosaimnak az egész éves teljesítményükhöz. Tisztességgel, becsülettel megdolgoztak a szépen csillogó ezüstéremért. Köszönjük támogatóink egész éves segítségét. Külön köszönet a makói Lángszórós Alakulatnak, akik ezúttal is végig sportszerűen, fantasztikus hangulatot teremtve hozzásegítettek bennünket ehhez a sikerhez.

Junior: Kistelek-Contitech-MNKSE 26-21 (12-8)

Ezüstérmet vehettek át a makói kézis lányok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában