Helyi sport

2013.05.19. 11:00

MNKSE: Megyei rangadó dönti el az ezüst sorsát

A bajnoki szezon utolsó mérkőzését vívják Kisteleken a makói kézlabdás lányok. A találkozón dől el az NB II-es ezüst- és bronzérem sorsa. <br>

Delmagyar.hu

A makóiak jelenleg 30 ponttal a második, míg a hétvégi ellenfél, a kistelekiek 29 ponttal a harmadik helyet foglalják el az NB II-es női kézilabda bajnokság tabelláján. Mindkét együttes jól ismeri a másik játékát, hiszen évek óta riválisai egymásnak. Hazai győzelem esetén a Kistelek örülhet, míg döntetlen, vagy makói siker esetén a hagymavárosiak nyakába kerülhet az ezüstérem.

MNKSE: Megyei rangadó dönti el az ezüst sorsát.

MNKSE: Megyei rangadó dönti el az ezüst sorsát.
A mérkőzésre Erdei Erika, a makói csapat kapitánya, munkahelyi elfoglaltsága miatt nem utazik a csapattal. A felnőtt és a junior mérkőzések után éremosztó ünnepség következik, ahol a Megyei Kézilabda Szövetség átadja a díjakat a csapatoknak.

A harmadik hely tehát már biztos, de vajon sikerül–e megtartani második helyezésüket a Baunok-tanítványoknak? A bajnokság utolsó fordulójában, a vasárnap 15 órakor kezdődő meccsen kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában