Helyi sport

2013.12.29. 20:42

Az év utolsó nagy futása Szegeden

December 31-én, kedden 11 órakor eldördül a startpisztoly Szegeden, a Móra Ferenc Múzeum előtti területen, és minden bizonnyal népes futócsapatot startoltatnak majd el a szervezők. Óévbúcsúztató futás néven rendeznek közös kocogást, az esemény ingyenes.

Munkatársunktól

[namelink name="Csonka Gábor"] főszervező izgalommal várja 2013 utolsó igazi nagy szegedi sportprogramját.

– [namelink name="Vajda Attila"] olimpiai bajnok kenus és [namelink name="Bohács Zsolt"] világbajnok kenus lesz a nap két neves vendége – az EDF DÉMÁSZ Vízisport Egyesület klasszisa az első szóra elfogadta a meghívást, ott lesz a város büszkesége az indulók között. Egy igazi ünneppé szeretnénk varázsolni ezt a délelőttöt, amelyen garantált a jó szórakozás. Két kört kell teljesíteni, a résztvevők a Stefánián futnak majd. Ez körülbelül 4 kilométer lesz. Ez nem verseny, éppen ezért bárki a saját tempójában teljesítheti a távot. Több szegedi egyesület is jelezte, hogy csatlakozik az óévbúcsúztató futáshoz, így az A-Híd Szeged pólósai, a Pick Szeged kézilabdacsapatának utánpótlás-játékosai, a Titán TC atlétái is eljönnek. Az EDF DÉMÁSZ Szeged Vízisport Egyesület pedig szintén népes csapattal érkezik az eseményre – nyilatkozta Csonka Gábor.

A futás résztvevőit teával és forralt borral jutalmazzák majd. Gyülekező 10.30-tól a Móra Ferenc Múzeum lépcsői előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában