Helyi sport

2014.01.17. 20:56

Aikidódíjeső Makón

A Magyar Aikido Sportért Alapítvány, a nemzeti aikidószövetség és a Makó Budo Klub megtartotta hagyományos évzáróját.

Munkatársunktól

Az eseményre több százan érkeztek az ország különböző részeiből, így például Szegedről, Hódmezővásárhelyről, Székkutasról, Szentesről, Csongrádról, Kiszomborról, a megyén kívülről pedig Karcagról, Szolnokról, Veresegyházról, Budapestről, Dunaújvárosból, Bajáról, Kalocsáról, Pécsről, Kaposvárról, Veszprémből.

A rendezvény elején több mint kétórás edzésen sajátíthatták el a résztvevők a technikákat, majd minősítő kyu övvizsgákra került sor. Ezután a Szegedi Aikido Kultúra Egyesület és a Hódmezővásárhelyi Budo SE tartott bemutatót, majd következett a vizsgák eredményhirdetése és a díjak átadása.

Először [namelink name="Héjja László"] székkutasi senseit köszöntötték 60. születésnapja és az aikidóval való kapcsolatának 30. évfordulója alkalmából. Ezt Az év aikidósa cím átadása követte, amelyet idén a kaposvári [namelink name="Törő Zoltán"] és a szolnoki V. [namelink name="Szabó Tamás"] kapta éves munkájáért. Az aikidóban és az aikidóért tett munkássága elismeréséért Verebics Hajnalka vehetett át elismerést és posztumusz díjat a néhai [namelink name="Verebics Antal"] részére. Nemzetközi kapcsolattartásért  [namelink name="Csanádi László"] orgonaművész, főiskolai tanár, a zenei előadó-művészet mesterdoktora vehetett át elismerést.

A Makó Budo Klub Hagymaházban tartott évzáró gáláján bemutatkozott az egyesület valamennyi szakosztálya. A gálán [namelink name="Dobsa Jánosné"], [namelink name="Dobos Dóra"] és [namelink name="Makó Evelyn"] kapott elismerést a Makó Budo Klub elnökségének tagjaitól, Tóth Gábortól, Márton Imrétől és Földesi Csabától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában