Helyi sport

2014.02.28. 19:44

Vladan Matics visszatért

Két és fél év után visszatért a ContiTech-Makó NB II-es férfi kézilabdacsapatához a 107-szeres szerb válogatott játékos, Vladan Matics (43).

Munkatársunktól

A szerbek szövetségi kapitánya – aki a januári, dániai Európa-bajnokságon is irányította déli szomszédaink nemzeti csapatát – az eltelt időben nem szerepelt más klubban, így nem kellett leigazolni. Matics várhatóan a jövő hétvégi, hajdúszoboszlói bajnokin már pályára léphet régi-új együttesében.

A ContiTech-Makó KC eközben rangadóra készül. A [namelink name="Gera Norbert"] vezette alakulat nagy reményekkel vágott neki a tavasznak, és egyre inkább beválik az az elgondolás, amely szerint egységes, főleg helyi fiatalokra épülő, az NB II Délkeleti csoportjában meghatározó csapat szerepét szeretnék betölteni. Vasárnap 17 órától azt a Kunszentmártont látja vendégül az ötödik Makó, amely harmadik a tabellán. A csapat számít a szurkolók segítségére is.

* * *

Megyei rangadó Kisteleken

A férfi és női kézilabda második és harmadik vonalában a Csongrád megyei együttesek hétvégi programja a következő. Női NB I/B, szombat, 11 óra: Szent István SE (6.)–Szeged KKSE (1.), 16: Kiskunhalas (14.)–KSZSE-Algyő (9.). Férfi NB I/B, vasárnap, 17: Pick Szeged II. (3.)–FTC (6.). Női NB II, szombat, 15: Kisteleki KK (8.)–Marosmenti NKSE (2.), Csorvás (6.)–HLKC (4.). Férfi NB II, szombat, 18: FKSE-Algyő (1.)–Hajdúszoboszló (8.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában