Helyi sport

2014.03.05. 20:16

Détári vezette Zámboriékat

Vasárnap kispályás labdarúgótornát rendeztek Ásotthalmon.

Munkatársunktól

A győzelmen kívül még egy fontos tétje volt az összecsapásoknak: az első négy helyezett gárda összemérhette erejét a korábbi világválogatott [namelink name="Détári Lajos"] által összeállított csapattal. A Felsőtárkányt irányító mester húzódás miatt csak a kispadon foglalt helyet, pályára lépett viszont a korábbi válogatott sztárok közül [namelink name="Mátyus János"] (a REAC vezetőedzője), [namelink name="Hamar István"] (a Tököl elnöke), [namelink name="Bücs Zsolt"] (a Ferencváros futsalcsapatának edzője) és [namelink name="Csehi Tibor"]. Őket [namelink name="Bubori Róbert"] (Röszke), [namelink name="Zámbori Gábor"] (Mórahalom) és Krajczár István egészítette ki. Az „öregfiúk" titulusukat meghazudtoló lendülettel játszottak, elveszett labdát nem ismertek. A négyszer tíz perc alatt mindössze egy gólt kaptak, Hamar mindenhonnan betalált, Mátyus pedig ezúttal középcsatárként jeleskedett. A gála lezárásaként a két szülinapos szervező, Kiss Balázs és Bubori Róbert meghívására egy mórahalmi vacsorán vettek részt a vendégek.

A válogatott labdarúgók és az ásotthalmi torna résztvevői közösen is fotózkodtak. Fotó: Kiss Balázs

A válogatott labdarúgók és az ásotthalmi torna résztvevői közösen is fotózkodtak. Fotó: Kiss Balázs
Détári Lajos és barátai Kupa, végeredmény: 1. Horgos, 2. Röszke, 3. Ásotthalom, 4. Pick Szeged. Különdíjak, legjobb kapus: Víg Dániel (Röszke), legjobb mezőnyjátékos: Farkas Gábor (Pick Szeged), gólkirály: Papdi Csaba (Röszke).

Gálamérkőzések: Détári és barátai–Horgos 1–0, gólszerző: Mátyus. Détári és barátai–Pick Szeged 3–0, gólszerzők: Hamar (2), Mátyus. Détári és barátai–Röszke 2–1, gólszerzők: Hamar, Bücs, ill. Berta. Détári és barátai–Ásotthalom 3–0, gólszerzők: Hamar (2), Bücs.

Antillák- és Bath Boys-arany

Véget értek a küzdelmek a mórahalmi Erzsébet Gyógyfürdő Téli Kupán. Az A ligában az Antillák végzett az élen 25 ponttal, megelőzve az Arany Ászokat (23) és az Apokalipszist (21), a B csoportban pedig a Bath Boys nyert 34 ponttal a Semmi Esély SE (32) és a Szeméremajax (29) előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában