Helyi sport

2014.09.16. 17:32

Újabb bunyógála Szentesen

Szombaton, 19 órától újabb profi ökölvívógálát rendeznek Szentesen.

Imre Péter

Szentes igazi bunyófőváros: szombaton 19 órától újabb profi gálát rendez a városban, a Dr. Papp László Sportcsarnokban a Ferobox Event. Az utolsó három összecsapást 21.30-tól az M1 élőben közvetíti.

Kötelek közé lép a szentesiek kedvence, a nagypehelysúlyú Nagy „Lütyő" Imre, de az eredetileg tervezettel szemben nem nemzetközi magyar bajnoki címmérkőzésen. Érdekes, színvonalas összecsapásnak ígérkezik Bozai Gyula ökölcsatája Szellő Imrével a cirkálósúlyú magyar bajnoki címért.

– Fantasztikus hangulat várható ezen a meccsen is, mindkét bunyós rendkívül népszerű, kísérik őket a szurkolók, a fílingje olyan lesz, mint egy Fradi–Újpest labdarúgó-mérkőzésnek, csak botrány nélkül – mondta az egyik főszervező, a szentesi Bertók Róbert.

Az oroszlányi származású nagyváltósúlyú Kovács „Vipera" Attila ellenfele változik, nem a svéd Karlo Tabaghuával – korábban már az olasz Giuseppe Lauri is lemondta a szereplést –, hanem a francia
Dieudonne Belingával csap össze a WBO Európa-bajnoki címéért, 10 menetben.

– A 28 éves francia nagyon kemény ellenfél lesz, még sohasem ütötték ki – igaz, még ő sem „káózott" senkit –, szívós, nagy ütőerejű, de bízunk Attila győzelmében – vélekedett az esélyekről Bertók.

A Vizsgamunka című gála másik címmérkőzése, a már említett, Szellő Imre Bozai Gyula elleni magyar bajnoki címmeccse lesz, de kötelek közé lép még Kelemen Balázs, Bedák Zsolt, Baranyi Richárd és Bogdán Zsolt is. Jegyinformáció és jegyrendelés: www.ferobox.com.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában