Helyi sport

2015.03.01. 19:42

Nem okoztak meglepetést: Szeged KKSE-Vác 27-39

A Szeged KKSE NB I-es női kézilabdacsapata a Vác együttesét fogadta alsóházi rangadón, de nem tuudta szorossá tenni az összecsapást.

Delmagyar.hu

Szeged KKSE–Vác 27–39 (15-22)
Női kézilabda NB I, 21. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 250 néző. Vezette: Bán, Szloska.
Szege KKSE: Dobó – HÁRS 5, Selmeci 3, Zsilák 1, BARJÁN 7, Termány 1, Szabó 4. Csere: Futaki (kapus), Lackovic 6/3, Aron, Csoknyai, Hódi, Kiss. Megbízott edző: Dankó Ervin.
Vác: Bíró – Szondi 3, Farkas 3, Fülöp 1, HORNYÁK 10/4, Tóth 3, JOVETICS 7. Csere: Hámori 4, Pelczéder, Hansághy 1, Szenes, DAKOS 5, Stefanovics 2, Helembai. Vezetőedző: Ottó Katalin.
Hétméteres: 7/5, ill. 5/4.
Kiállítás: 8 perc, ill. 4 perc.

Marosán György: - A védekezésünkkel gondok adódtak, így pedig nem volt esélyünk.

Barján Bianka félidőben már négy találatnál járt, ami remek teljesítmáény, ahogy a Szeged KKSE egy félidő alatt szerzett 15 találata is. Zsilák Katalin remekül helytáll beállóként, és több társa is betalált már legalább egyszer.

Védekezésben viszont látszik Gulyás Vanda hiánya, az orrtörés miatt nélküzött játékos pótlását nehéz megoldani, egyelőre nem is sikerült.

A második félidőben nem változott a játék képe, maradt a váci dominancia, amely végül a vendégek 12 gólos sikerét eredményezte.

Nem volt meglepetés: simán nyert a Vác az SZKKSE ellen. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában