Helyi sport

2015.05.18. 20:52

Kihívás Napja: kihívás sporttal

Több helyszín, több szervező, rengeteg sportlehetőség - ezt kínálja szerdán a Kihívás napja, amely Szegeden ad alkalmat akár az egész napos sportolásra is.

Munkatársunktól

A legérdekesebb esemény az újszegedi sportuszodában várható, ahol a Szegedi Sport és Fürdők Kft., a 105 éves Délmagyaroszág és az SZVPS olimpikonok, világbajnokok részvételével 50 méteres kutyaúszóversenyt szervez. A meghívásunkat már elfogadta [namelink name="Nagy Péter"] súlyemelő, [namelink name="Kiss Zsolt"] kosárlabdázó, [namelink name="Szabó Zoltán"], az SZVPS szakmai igazgatója, [namelink name="Vajda Attila"] olimpiai bajnok kenus, [namelink name="Olasz Anna"] Eb-ezüstérmes úszó és [namelink name="Birkás Balázs"] ifjúsági világbajnok kajakos is. A sportuszodában 9 órától 20 óráig sok izgalmas programmal – a Némó Úszósuli sok-sok meglepetéssel készül – várják a résztvevőket, este lesz vízilabdameccs is, amelyen a sportolók válogatottja megmérkőzik a médiaválogatottal.

Az újszegedi Kisstadionban és a szegedi műjégpályán 9 órától lehet sportolni. Az EDF DÉMÁSZ- Szeged VE Felső Tisza-parti vízitelepén már 7 órától beindul a nagyüzem. A Csongrád Megyei Szabadidősport-szövetség a Partfürdőn 16 órától szervez programot, majd 18 órától az Erzsébet ligetbe közös futásra invitálja az embereket. Az SZTE Hattyas sori sportközpontjában 8 órától sok sportág közül választhatnak azok, akik szeretnek sportolni, de lesz program a a Maty-éren is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában