Helyi sport

2015.05.19. 21:24

Kihívás napja Szegeden

Több helyszínen, számtalan programot összekötve rendezik meg ma a Kihívás Napját - az ország több településéhez hasonlóan Szegeden is. A 105 éves Délmagyarország egy speciális kutyaúszóverseny megszervezésével szállt be a rendezvénybe.

Munkatársunktól

Ma hosszú idő után Kihívás napja néven szabadidősport- programot szervez a Szegedi Sport és Fürdők Kft. sok-sok szegedi egyesülettel karöltve. A műjégpályán délelőtt zajlik a Kengurul ovis görkorcsolya- vetélkedő, az újszegedi sportuszodában a Némó Úszósuli révén sok-sok remek programmal várják a jelentkezőket, közben a vízitelepen, az újszegedi Kisstadionban, a Maty-éren, az SZTE Hattyas-sori sporttelepén is várják azokat, akik szeretik a mozgást.

A Délmagyarország napilap nem mindennapi futamot szervez. 19 órakor az újszegedi sportuszodában 50 méteres kutyaúszóversenyt rendez. [namelink name="Olasz Anna"], [namelink name="Vajda Attila"], [namelink name="Nagy Péter"], [namelink name="Szabó Zoltán"], [namelink name="Kiss Zsolt"], [namelink name="Birkás Balázs"] és [namelink name="Kanyó Dénes"] indulása már ismert volt. A nyolcadik induló [namelink name="Vadkerti Attila"], a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya lesz. A nem mindennapi futamot érdemes lesz megnézni.

A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség hosszú idő után első programját szervezi Szegeden. A kihívásnapi programsorozathoz kapcsolódva szerdán két rendezvénnyel várják a sportolni, mozogni vágyókat.

Délután 16 órától az újszegedi Partfürdőn (bejárat a Belvárosi híd felől) a Confidance Tánciskola két instruktora, [namelink name="Réz Adrienn"] (Rézy) és [namelink name="Kunhalmi István"] tart egy 40 perces zumbafitneszt, majd a Fit World Fitness oktatóinak, Csanádi Anitának és Bagi Mátyásnak a funkcionális tréningjén lehet részt venni. A másfél órás program után, 18 órától a ligetben egy nagy közös futás vár a résztvevőkre. Mindkét helyszínen a Dél Ásványvíz jóvoltából frissítővel várják a mozgás szerelmeseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában