Helyi sport

2015.05.02. 21:20

SZKKSE: már csak matematikai esély maradt

A Szeged KKSE női kézilabdacsapata az NB I alsóházi rájátszásában hazai pályán 23-27 es vereséget szenvedett az MTK-tól, így már biztosra vehető a kiesése.

Delmagyar.hu

Félidőben úgy tűnt, hogy az MTK simán hozza ezt a mérkőzést, hiszen a remek hazai kezdés után sorra kimaradtak a szegedi ziccerek, a fővárosiak felzárkóztak és fordítottak, a szünetre pedig megnyugtató, 16-12-es vezetéssel mentek.

A Szeged KKSE viszont a második játékrészt is remekül kezdte, élt a vendégek által sorra felkínált emberelőnyös lehetőségekkel, az önbizalma pedig később is megmaradt, így az MTK nem tudott nagy előnyt kialakítani. Ettől függetlenül a vendégek győzelme nem volt kérdéses, 23-27-es vereségükkel pedig a szegedieknek már csak matematikai esélyük maradt a bennmaradásra.

Az alsóházi rájátszás állása 3 forduló után (3 forduló hátravan, az utolsó két helyezett esik ki a bajnokságból): 1. Vác 10 pont, 2. Mosonmagyaróvár 7 pont, 3. MTK 4 pont, 4. SZKKSE 1 pont.

Marosán György: - Egy jobb lehetőségekkel bíró csapattal voltunk versenyben 55 percen át, erre büszkék lehetünk. Az egyenlítésünk után gödörbe kerültünk, kár hogy nem tudtunk belőle hamarabb kimászni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában