Helyi sport

2015.09.16. 20:19

Bedák felkészült

A Felix Promotion szombaton a szentesi Dr. Papp László Sportcsarnokban rendezi szezonnyitó - élő televíziós, az M4 Sport közvetíti 22.30-tól - bokszgáláját, amelynek 10 menetes nemzetközi főmérkőzésén a 24 győzelemmel és 1 vereséggel rendelkező Bedák Zsolt lép kötelek közé.

Munkatársunktól

A budapesti bunyóst a kenyai Nick Otieno (29 győzelem, 10 vereség) igyekszik megállítani.


– Láttam néhány nem igazán jó minőségű felvételt az ellenfelemről, azokból leginkább azt szűrtük le Erdei Zsolttal, hogy keményfejű, küzdőképes ökölvívóról van szó. Nem véletlen, hogy még soha nem ütötték ki. Ennek fényében tíz menetre készültem ellene, nem fogom erőltetni a kiütést. Persze nem bánnám, ha kipattanna az a bizonyos nagy ütés, de nem szabad rágörcsölni erre – fogalmazott Bedák.


A szentesi bunyógála ütős programjában a magyar profi boksz krémjét láthatja majd a publikum. Az eseménybe Hódmezővásárhely is bekapcsolódik – tudtuk meg az egyik szervezőtől, Bertók Róberttől –, mert a nyilvános mérlegelést és a sajtótájékoztatót pénteken 17 órától a Best Western Hotel Ginkgo Sasban rendezik.

Címkék#bokszgála

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában