Helyi sport

2016.02.19. 09:06

Jégkorong: most is bravúr lenne legyőzni a Crvena zvezdát

Két hét szünet után ismét bajnokit játszik a Tisza Volán Szegedi Vízmű férfi jégkorongcsapata a szerb liga alapszakaszának hajrájában.

Munkatársunktól

A Tisza-partiaknak már csak két rangadójuk van a rájátszásig: vasárnap 17 órától a pályaválasztási jogáról lemondó Crvena zvezda együtttesét fogadják a szegedi műjégpályán, majd február 27-én (szombat) a Partizan Beograd otthonában lépnek pályára.


A vasárnapi ellenfélről már megírtuk: amint megtudták, hogy a szegediek öt igazolással erősítettek, rögtön két szlovák és egy szlovén játékossal bővítették keretüket.

 

– Ezzel együtt bombaerős lett a Crvena zvezda, az ellene aratott hazai győzelmünk most nem sokat számít, egyértelműen ők az esélyesek, egy siker most is bravúr lenne. Arról nem is beszélve, hogy Maslac játéka kérdéses, japán légiósunk, Soichiro pedig biztos nem tud játszani – árulta el [namelink name="Kalocsa László"], a Tisza Volán Szegedi Vízmű vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában