Helyi sport

2016.02.04. 09:44

Kézilabda: Veszprémet vertek

Több edző- mérkőzést is játszott az utóbbi napokban a Levendula Hotel- FKSE-Algyő férfi kézilabdacsapata, amely szombaton 18 órától Törökszentmiklóson folytatja az NB I/B Keleti csoportját.

Munkatársunktól

A felkészülési időszakban nem lazított [namelink name="Dankó Ervin"] együttese, élvonalbeli riválisokkal is találkozott: legutóbb a Vác ellen 31–28-ra maradtak alul úgy, hogy három alapember, [namelink name="Kiss Olivér"],[namelink name=" Laluska Balázs"] és [namelink name="Kardos Róbert"] sem lépett pályára. Az algyőieknél három gólig jutott Simon, Valaczkai, Szepesi, Raffai, Teimel és Kocsis.


A hétvégén veszprémi túrán járt az együttes, amelybe újabb három összecsapás fért bele. Előbb az egykori fotexes játékosokkal (Kiss, Pásztor, Szobol, Tombor) felálló, az NB I/B Nyugati csoportjában negyedik Veszprémi KSE-vel találkoztak pénteken, és le is győzték őket 29–26-ra – a legjobb algyői góllövő Kocsis volt öt találattal.


Szombaton dél- előtt az NB II-es Ajka ellen 34–23-ra nyertek, míg délután az NB I/B Nyugati csoportjának sereghajtóját, a Várpalotát verték 18–12-es félidő után 34–26-ra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában