Helyi sport

2016.03.16. 11:41

Szombaton Decathlon Sziki-túra

A Szegedi Sport és Fürdők Kft. szombaton rendezi meg a Decathlon Sziki teljesítménytúrát. Az immár több mint tízéves múlttal bíró, az Alföld talán legnépszerűbb túrájának számító rendezvényen családok, baráti társaságok, szabadidős sportolók részvételére számítanak a rendezők.

Munkatársunktól

Az esemény központja hagyományosan a dorozsmai Ács Géza sportcsarnok (Brassói utca), ahol a túra napján reggel 7.30 és 9 óra között regisztrálhatnak a résztvevők. Ez alkalommal Dorozsma, Bordány és Zsombó romantikus tanyavilágával ismerkedhetnek meg a résztvevők, akik 7, 16 és 27 kilométeres távok közül választhatnak, és teljesíthetik 2, 4 és 7 órás szintidő alatt.


Az útvonalak ellenőrző állomásain, a Sziki Vigadóban, a Kulipintyó csárdában és a zsombói József Attila Közösségi Ház és Könyvtár udvarán frissítő várja majd a túrázókat, de élő népzene is emeli a rendezvény hagyományosan jó hangulatát. Minden 20., aki a szintidőt teljesíti, Decathlon-ajándékot kap.

A túra részletes leírása a www.szegedsport.hu honlapon érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában