Helyi sport

2016.05.02. 10:06

Két bajnoki vár a MOL-Pick Szegedre a héten

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a héten két meccset is játszik a K&H férfi kézilabdaliga rájátszásában (az 1-6. helyért).

Szerdán 18 órakor a Tatabánya otthonában szerepel a kétszeres magyar bajnok, a találkozót az M4 tévé élőben adja, a delmagyar.hu pedig szöveges online tudósításban számol majd be.


A szerdai meccs után szombaton 18 órakor a Csurgói KK-t látja vendégül a Tisza-parti alakulat. A bajnokságból már csak 4 meccs van hátra, a már említett két találkozó után következik a Veszprém elleni két meccs.


Az elsőt május 14-én a Veszprém Arénában rendezik. A klub és a támogatók jóvoltából a szurkolók 500 forintért tudnak jegyet vásárolni (az első 250 jelentkezőnek tudnak kedvezményes jegyet biztosítani) a veszprémi derbire. A jegyigénylést szerdáig fogadják el a Pick-irodán (Szeged, Deák Ferenc utca 28–30.).


Visszatérve a csapatra, egyedül [namelink name="Rajko Prodanovics"] bajlódik sérüléssel, a többiek rendben vannak. [namelink name="Juan Carlos Pastor"] még szombat délelőtt is tartott edzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában