Helyi sport

2016.08.09. 10:40

MOL-Pick Szeged: Pedro volt Forrest Gump

Visszatért a szerbiai edzőtáborból a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor vezetőedző együttese a héten már két edzőmeccset játszik, szerdán 18 órakor az Orosházát fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Süli Róbert

– Minden rendben volt Szerbiában. Sokat és jól dolgoztak a fiúk – számolt be a Kopaonikon eltöltött időszakról Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának trénere. A spanyol szakember hamarosan mesteredző lesz, a nyáron vizsgázott.


– Valenciában volt az első – számolt be a kurzusról –, majd online bejelentkezéssel a második, Lisszabonban pedig a harmadik vizsga. Úgy érzem, hogy sikerült, most már az eredményt várom.


Eközben már a futás játszotta a főszerepet a játékosoknál. Három kör bemelegítés vezette fel a foglalkozást – ebben Pastor és segítője, Krivokapics is részt vett –, majd 15 perc iramfutás szerepelt a programban. Pedro, a spanyol jobbszélső volt a nyúl, inkább Forrest Gump, úgy robogott, mint egy igazi hosszútávfutó.

 

Pedro volt Forrest Gump - galéria (Fotó: Kuklis István)

Néhányan – Zubai, Buntic, Sego, Blazevic és Obranovic – kihagyták a futást, ők addig a kondiban dolgoztak – nincs nagy gond, csak kímélték a lábukat –, így ott edzettek. A többiek 40 perc után csatlakoztak, „rendet raktak" a konditeremben, rendesen megdolgoztatták az izmokat.


– Jó volt a nyár – számolt be a szabadságáról Zubai Szabolcs csapatkapitány –, sikerült pihennem, közben azért költöztem is, szerencsére voltak segítőim, így most már minden rendben.


A MOL-Pick Szeged szurkolói izgalmas hét elé néznek, szerdán 18 órakor az Orosháza, szombaton 17 órakor a Gyöngyös ellen láthatják a kedvenceket. A nézők ingyen nézhetik meg az edzőmeccseket.

Szerdán a szokásos módon indul az idény, kilenc szurkoló hozza majd be a klub dicsőségeit jelképező zászlókat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában