Helyi sport

2016.12.15. 11:27

Kék Mókus-kupa: gálameccs is lesz a helyosztók között

Gyerekfutball, barátságos meccs, helyosztók bronzmérkőzésekkel és döntőkkel, valamint 17 órától egy jótékonysági gálameccs. Ezzel várja vasárnap 10 órától az újszegedi sportcsarnokban a 30. Kék Mókus-kupa pénzdíjas kispályás labdarúgótorna a szurkolókat.

Mádi József

A program


30. Kék Mókus-kupa, a gálanap programja, 10 óra: SZEOL SC Kékek–SZEOL SC fehérek; 11 óra: Szegedi Média–Bordány; 12 óra: +45, bronzmérkőzés (Szindikátus– Eurosweet Szeged); 13 óra: +35, bronzmérkőzés (Autós Csárda Makó–Ficak-FK 1899 Szeged); 14 óra: –35, bronzmérkőzés (YD Szeged–Gámavill Kft.); 15 óra: +45, döntő (Fit World–Lambda System); 16 óra: +35, döntő (Öreg Honvéd Vendéglő-O’Neill Team–Maxx Autó Kft.); 17 óra: jótékonysági gálamérkőzés a makói Hacker Gábor támogatására: A mi fiaink–Megye-

válogatott; 18 óra: –35, döntő (Fit World–Zengő Alföld).

Lesz ezen a napon minden, ami a különböző korosztályok igényeit kielégíti. Gyerekfutballal indul a vasárnap, utána egy barátságos mérkőzés következik, délben pedig elkezdődnek a helyosztók – először a bronzmérkőzések, majd a döntők.


Az első finálé 15 órakor rajtol, és itt is a hagyományt követik a szervezők, azaz lapunk, valamint a Szegedi Sport és Fürdők Kft. A legrutinosabbak (+45) lépnek pályára először, őket követik a középkorosztály tagjai (+35), majd a „kortalan" kategória indulói. És közben rendezzük meg azt a gálameccset, amelyen a két csapat névsora igen veretes, és a makói Hacker Gábor rehabilitációjában próbál segíteni anyagi és lelki területen egyaránt.


Elfogadta a meghívást több megyei származású NB I-es labdarúgó (így Völgyi Dániel, Zsótér Donát, Szivacski Donát, Gyömbér Gábor), az ellenfélben pedig szerepet kap például a több mint 200 NB I-es találkozón szereplő Máté Péter (HFC), az NB II-es bronzéremmel rendelkező Magyar György (Mórahalom), illetve az NB II-es SZEOL és Szeged 2011-GA labdarúgói, valamint Hacker Gábor korábbi makói gyermekkori csapattársai közül Rakonczai Zoltán, Kalász Zoltán és az ikertestvér, Hacker Bence. Lapunk, a Délmagyarország jótékonysági céllal felajánlott 50 ezer forintot, míg aki segíteni szeretne, az az újszegedi sportcsarnokban elhelyezett urnában helyezheti el adományát.


A gálanapra csak a 15 év felettieknek kell belépőt váltaniuk egységesen 800 forintért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában