Helyi sport

2017.06.15. 13:19

Eljegyezte a barátnőjét Bodó Richárd, a MOL-Pick Szeged átlövője

Bodó Richárd, a MOL-Pick Szeged balátlövője számára még nem kezdődött meg a nyári szabadság: a kézilabdás a magyar válogatottal ma és vasárnap Eb-selejtezőt játszik Lettország és Hollandia ellen. A mátészalkai születésű sportolóval beszélgettünk.

Süli Róbert

– Tudott azért már pihenni?


– Egy kicsit igen. Párommal Visegrádon voltunk, ott megkértem Vivien kezét, eljegyeztem. Nyolc éve ismerjük egymást, boldogságban élünk. Nagy meglepetés volt neki.


– Hogyan értékeli az első évét a MOL-Pick Szegednél?


– Jó döntést hoztam, hogy a Pastor-csapatba igazoltam. Komoly váltás volt, nem ment egyik pillanatról a másikra a beilleszkedés. Nehéz megtanulni azt a játékrendszert, amit a Mister kidolgozott. Remek csapatba, remek társaságba csöppentem, és kiváló játékosok között játszhatok. Az idény végén már jól ment a játék. Nagyon rosszkor jött az őszi sérülés, olyan meccseket hagytam ki, amiken önbizalmat szerezhettem volna. Bízom benne, hogy azt a formát, amit a végén mutattam, a következő szezonban is meg tudom ismételni.


– Mit vár a következő, 2017– 2018-as idénytől?


– Rossz érzés volt, hogy az elmúlt bajnokságban és kupában nem sikerült egyetlen elsőséget sem szereznünk. Hiszek abban, hogy jövőre ez változik, Zsitnyikovval és Sigurmannssonnal sokat erősödünk, velük még jobbak leszünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában