Helyi sport

2017.09.29. 21:00

Labdarúgó szenvedett súlyos balesetet Új-Kishomoknál - játékosáért szorít a Mórahalom

Súlyos balesetet szenvedett autójával a Mórahalom NB III-as labdarúgócsapatának egyik játékosa csütörtökön. Hazafelé tartott, amikor a Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő vonat Új-Kishomoknál elsodorta a gépjárművét.

Nemrég írtunk arról, hogy autóbalesetben elhunyt a megyei I. osztályú Ásotthalom fiatal, 19 éves játékosa, Andróczki Máté. Most egy újabb szomorú esetről számolhatunk be, amely sportolóval, labdarúgóval történt: súlyos balesetet szenvedett a Mórahalom egyik játékosa. Autójával a Hódmezővásárhely és Szeged között közlekedő vonat Új-Kishomoknál elsodorta, és az online felületünkön megjelent képek tanúsága szerint több tíz méteren át tolta maga előtt.

 

A sportoló segítségére mentőhelikopter érkezett, amely a szegedi új klinika intenzív osztályára szállította, ahol órákon át műtötték, és igyekeztek stabilizálni az állapotát.


A Mórahalom holnap 16 órától a labdarúgó NB III Közép csoportjában Tiszakécskén lép pályára. A szakvezetés egyeztetett a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, illetve a csapat is megbeszélte a történteket, és abban maradt minden érintett fél, hogy lejátssza a mérkőzést a Mórahalom.


– Tartjuk a kapcsolatot egymással, folyamatosan próbálunk friss információkat hallani a játékosunkról, és persze küldjük neki az erőt, hogy javuljon az állapota – nyilatkozta Magyar György, a Mórahalom játékos-edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában