Helyi sport

2017.12.21. 11:29

Kiváló évet zárt: extrém versenyen lett második Panyor Krisztina

Kiváló eredményekkel zárta a 2017-es évet Panyor Krisztina, a Contitech Fluid SE makói terepfutója.

Az ősszel egy rövidebb távon a Mátrában a második helyen ért célba, mint ahogy az idei esztendő terepfutó-sorozatának utolsó állomásán, ahol extrém körülményekkel kellett megküzdeniük a versenyzőknek. Panyor a Budai Trail terepfutás 27 kilométeres távján a második lett 2 óra 27 perc 25 másodperces idővel a 827 méter szintemelkedésű pályán. 


– Telkiből indulva a Budai-hegységben futottunk. Komplex, nehéz pálya volt, ráadásul nagyon szokatlan is, mert havas és csúszós volt. Kiélezett küzdelemben lettem második, huszonöt kilométernél még vezettem. Folytatom a kemény alapozást, tovább szeretném növelni a hetente lefutott kilométerek számát – nyilatkozta lapunknak Panyor, akinek 2018-as tervei között szerepel, hogy a francia Alpokban javítja majd az idei teljesítményét. 


A versenyek végeztével elismerésben részesült a gyermeknevelés, fogorvosi asszisztensség és edzősködés mellett sportoló hölgy, aki Az év női sportolója 2017 választáson, Makón a harmadik helyen végzett terepfutásban nyújtott teljesítményével.

Címkék#terepfutás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában