Helyi sport

2019.01.29. 14:55

Hibátlan maradt a Tisza SE - A férfi- és a női csapat is remekelt szombaton

Elképesztő izgalmakkal ért véget a szegedi Squash Club Szabadidőközpontban a férfi fallabda OB I-es csapatbajnokság második fordulója.

Munkatársunktól

Az utolsó meccsen a Sebők Benedekkel, Hoffmann Péterrel, Vas Mátéval, Vas Mártonnal és Takács Bencével felálló házigazda Vidux Tisza Squash SE ellenfele a bajnokságban addig szintén százszázalékos mérleggel álló Viktor-BLE csapata volt. Fallabdában elég ritka, hogy csak az összes szerzett pont dönt, itt azonban ez a forgatókönyv vált valóra: 2–2 és 6:6-os szettállás után a szegediek jöttek ki jobban a számolgatásból, így 108–105-re legyőzték ellenfelüket.


Mivel a Tisza SE a nap másik két mérkőzésén a Marostő SE és a Gekko SE ellen is 4–0-ra diadalmaskodott, jelenleg hat sikerrel, veretlenül vezeti a bajnokságot, így várhatja az utolsó fordulót és a még hátralévő három mérkőzést. Könnyű dolguk továbbra sem lesz, de immár reális esélyük van a bajnoki cím megszerzésére.

Hibátlan férfiak. A Vidux Tisza Squash SE remekelt. Fotó: Tisza SE

Hibátlan férfiak. A Vidux Tisza Squash SE remekelt. Fotó: Tisza SE

A szintén szegedi Marostő SE Takács Benedek, Kohlrusz Balázs, Maróti László, Bognár Koppány összeállításban szerepelt: a Tisza SE mellett a Gekko ellen is alulmaradtak, a Sportelit SE ellen viszont – játék nélkül – megszerezték a győzelmet. A Marostő SE a harmadosztályban is indult, ott minden meccsét megnyerte.


A nők OB I-es bajnokságában most rajtolt el a szezon, és a Vidux Tisza Squash SE címvédőhöz méltón mind a négy találkozóját megnyerte, annak ellenére, hogy Laskai Vanda sérülés miatt hiányzott. A Csókási Gabriella, Hajnal Helga, Takács Kata trió a Top Challenge, a BSA, az Egri Csillagok és a Budaörsi Labda Egylet ellen is győzött, így veretlenül várja a szegedi Squash Club Szabadidőközpontban március 30-án sorra kerülő második, egyben utolsó kört.


A nőknél a Marostő SE nem indított csapatot, a náluk szereplő Szűcs Liza és Harmath Eszter azonban a tatabányai együttes tagjaként szintén minden egyéni meccsét megnyerte.


Fallabda OB I, a szegedi csapatok eredményei, férfiak: Vidux Tisza Squash SE–Marostő SE 4–0, Vidux Tisza Squash SE–Gekko SE 4–0, Viktor-BLE– Vidux Tisza Squash SE 2–2 (6:6, 105–108), Gekko SE–Marostő SE 4–0, Marostő SE–Sportelit SE 4–0, nők: Vidux Tisza Squash SE–Top Challenge 2–1, Vidux Tisza Squash SE–BSA 3–0, Vidux Tisza Squash SE–Egri Csillagok 3–0, Vidux Tisza Squash SE–Budaörsi Labda Egylet 3–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában