Fejlődnek a fiatalok

2019.10.13. 17:28

Jó ellenfele volt a Szentes a BVSC-nek

A Hungerit-Szentesi VK női vízilabdázói 11–6-os vereségük ellenére elégedetten jöhettek ki a vízből az OB I 4. fordulójában, mivel két negyedet is döntetlenre hoztak ki hazai medencében a tavalyi bronzérmes BVSC ellen.

Danijela Jankovics góljaival kezdett a Szentes, majd a 2–2-es első negyed után a másodikat kettővel, a harmadikat hárommal nyerte meg a vendég BVSC tempóváltást követően. Az utolsó nyolc perc ismét döntetlennel zárult, így a hazai fiataloknak nem szomorkodhattak, játékuk bizakodásra adhat okot.

Komlósi Péter: – Két negyeden át kiváló ellenfelei voltunk a BVSC-nek, amely vezetése tudatában jól kontrollálta a meccset. Nem nagy dolgokban kell előre lépnünk, hogy eredményesebbek legyünk majd az igazán fontos, novemberi mérkőzéseinken.

Hungerit-Szentesi VK–BVSC 6–11 (2–2, 1–3, 1–4, 2–2)

Női vízilabda OB I, 4. forduló. Szentes, 60 néző. Vezette: Várkonyi, Marjay.

Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki – Varga V., Jankovics 2, Kádár, Kudella 1, Kövér-Kis 2, Tóth F. Csere: Villa, Máté, Dömsödi, Mácsai K. 1, Bocskay, Fodor. Vezetőedző: Komlósi Péter.

BVSC: Doroszlai – Farkas K. 2, Alaksza D., Farkas T. 3, Mihály, Leimeter 5, Gyöngyössy. Csere: Utassy, Takács O., Kele 1, Alaksza N., Király, Vogt. Vezetőedző: Petrovics Mátyás.

Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 6/2.

Ötméteresből: –, ill. 3/3.

Kipontozódott: Alaksza D.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában