Fiatalosan nyertek

2019.11.17. 15:29

A Hungerit-Szentes nyolc góllal legyőzte a Honvédot

Nem borult a papírforma, a Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata 15–7-re győzött a sereghajtó Honvéd otthonában az OB I nyolcadik fordulójában.

Három napon belül a második meccs várt szombat késő délután a szentesi együttesre, így Komlósi Péter vezetőedző – a III. Kerület otthonában elszenvedett 11–7-es vereség után – a szerényebb játékerőt képviselő Honvéd vendégeként fiataljaira számított első sorban a vízben.

Maximálisan éltek a lehetőséggel, a saját nevelésű reménység, Dömsödi Dalma öt góllal szórta meg a fővárosi kaput, míg a kínai juniorválogatott Rui Xu négyszer talált be. A fiatalos lendületet képviselte a medencében Bocskay, Mácsai, Tóth és Füsti Molnár, velük aratott sima, nyolcgólos sikert a Hungerit. Szombaton 16 órakor a Tatabányát fogadják reális győzelmi eséllyel.

Komlósi Péter: – Azoknak a fiataloknak akartam ma több lehetőséget adni, akik a rangadókon egyáltalán nem, vagy kevesebb időt tölthettek a vízben. Fegyelmezetten vízilabdáztunk az egész mérkőzés során. Tudunk ennél jobban játszani, a legfiatalabb összeállításunkban sportszerű találkozón vagyunk túl, jó érzéssel és három ponttal a zsebünkben utazhattunk haza.

Honvéd–Hungerit-Szentesi VK 7–15 (1–5, 1–2, 2–3, 3–5)

Női vízilabda OB I, 8. forduló. Budapest, Kőér utcai uszoda, 100 néző. Vezette: Kollár, Nóvé.

Honvéd: Varga Cs. – Gyárfás, Bojtor, Bálint, Csúcs, BORSI 4, CZAKÓ 1. Csere: Magyari G. (kapus), Bognár, Molnár A., Pap M. 2, Hollósi, Káldy, Pelle K. Vezetőedző: Rottler Antal.

Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki – Bocskay, Mácsai K., DÖMSÖDI 5, YU 4, Kudella 1, Kövér-Kis 2. Csere: FÜSTI MOLNÁR (kapus), Varga V., Csiszár, VILLA 1, Fodor, Máté V. 1, Tóth F. 1. Vezetőedző: Komlósi Péter.

Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 7/5.

Ötméteresből: –, ill. 3/3.

Kipontozódott: Csúcs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában