32 nevezés érkezett

2019.11.28. 08:16

Indul a 33. Zengő Alföld Kék Mókus-kupa

A határidő lejártáig harminckét csapat nevezett három korosztályban a hagyományos szegedi kispályás labdarúgótornára, a 33. Zengő Alföld Kék Mókus-kupára.

Gólhelyzet. Izgalmas jelenetekben nem lesz hiány az idei Zengő Alföld Kék Mókus-kupán sem. FOTÓ: KARNOK CSABA

A nyílt kategóriában tizenhat, a +35-ben és a +45-ben nyolc-nyolc együttes jelezte részvételét. Összehasonlítva a tavalyi rendezvénnyel, akkor 30, most viszont már 32 együttes adta le a nevét, azaz megint egy apró fejlődés látható a torna történetében.

Gólhelyzet. Izgalmas jelenetekben nem lesz hiány az idei Zengő Alföld Kék Mókus-kupán sem. FOTÓ: KARNOK CSABA

Tegnap megtartották a sorsolást a szervezők az újszegedi sportcsarnok 15-ös termében, és több esetben is érdekes csoportokat hozott össze a szerencse. A lebonyolítás +35-ben és +45-ben megegyezik, lévén ugyanannyi csapat nevezett: a selejtező két négyes csoportjá­ból három-három együttes megy tovább, a két trió körmeccsei után pedig elődöntőznek az elsők a másodikokkal. A nyílt kategóriában négy négyes csoportot alakítottak ki, amelyekből szintén három-három alakulat jut tovább. Ezek újabb négy hármas csoportot alkotnak, majd ezen négy trió győztese játssza az elődöntőt – a párosítást sorsolással döntik el.

A selejtezők és a középdön­tők után december 28-án rendezik a helyosztók napját, amelyet egy gálameccs tehet még érdekesebbé.

Nyílt kategória, A csoport: Varga Pince Junior, Szeged Stars, Dorozsma, FK Gámavill; B csoport: TVSC, Show Time, Gyuszi and the Boys, Elsőbiztosítás Kft. Szeged; C csoport: Zengő Alföld, Masters Trinity, Kung Fu Pandák, FC Victoria Nadlac (romániai); D csoport: Fit World-Délroll Team, Drink-Team, Gumisziget, Kistücsök Bü­­­fé. +35, A csoport: Gól söröző Csengele, Ficak, Májzsugor, Öreg Honvéd vendéglő-O’Neill; B csoport: Vár söröző, Garázs varázs RET, Old boys Nadlac (romániai), Eurosweet 1968. +45, A csoport: Szindikátus, Déliláb, Somogyi trafik, Centrum hotel; B csoport: Szitapont, Eurosweet 1968, Silstart, Lanerossi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában