Jön a megyei derbi

2019.11.09. 10:01

Ma 16 órától: Hungerit-Szentesi VK–Szeged SZTE

A sportág minden Csongrád megyei kedvelője számára érdekes lehet a mai pólóprogram, hiszen 16 órától a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sport­uszodában derbit vív egymással a Hungerit-Szentesi VK és a Szeged SZTE OB I-es női vízilabdacsapata.

A bajnokság alapszakaszának 6. fordulója előtt a hazaiak nulla, míg a vendégek hat ponttal állnak, így komoly a tét mindkét fél számára: a Szentes első pontjait szerezné meg az élvonalban, míg a Szeged lépéselőnybe szeretne kerülni megyei riválisával szemben.

A két fél ebben a szezonban még csak a magyar kupában találkozott, azon az összecsapáson 17-11-re nyert a Hungerit. Az eredmény csalóka lehet, hiszen kérdés, milyen napot fognak ki a csapatok, ebből egy sokkal izgalmasabb rangadó is lehet, méghozzá két nagyon motivált társaság között. Érdemes lesz tehát ellátogatni a Kurca-parti uszodába, ahol 900 forintos jegyár ellenében lehet szurkolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában