December 28-án tartják a gálanapot a hagyományos szegedi kispályás labdarúgótornán

2019.11.16. 10:20

Már lehet nevezni a Kék Mókusra

 Ha év vége, akkor Kék Mókus-kupa, nincs ez másképp idén sem. Elindult ugyanis a nevezés a XXXIII. Zengő Alföld Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgótornára.

Szeged - A 30. Kék Mókus-kupa szegedi pénzdíjas kispályás labdarúgótorna. 35 minusz döntő Fit World-Zengő Alföld kispályás focimérkőzés. Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba [email protected]

Idén megemelt pénzdíjakkal, ám a hagyományokhoz híven három kategóriában (nyílt, +35, +45) várják a csapatokat a szervezők. Nevezni a www.portal.szegedsport.hu oldalon, vagy személyesen az újszegedi sportcsarnok központi pénztárában (hétfőtől csütörtökig 8 órától 15.30-ig, pénteken 8-tól 12 óráig) lehet november 26-án, 15.30-ig. A nevezési díj mindhárom kategóriában bruttó 30 ezer forint.

Az idei torna 1 millió 290 ezer forint összdíjazású, a szervezők pedig további nyereményeket osztanak majd, mintegy 300 ezer forint értékben. A nyílt kategória győztese bruttó 400 ezer, másodikja 150 ezer, míg harmadik helyezettje 40 ezer forint pénzdíjban részesül.

A +35-ösöknél a győztes bruttó 300 ezret, a döntő vesztese 100 ezret, míg a harmadik 35 ezret nyer, a +45-ösöknél pedig 160 ezer, 75 ezer és 30 ezer forint az első három helyezett pénzdíja.

A nevezéseket követően no­vember 27-én, 17 órától nyílt sorsolást tartanak az újszegedi sportcsarnokban, majd azon a hétvégén már útjára is indul a labda a selejtezőmérkőzésekkel – ám az első alkalommal, november 30-án és december 1-jén csak a +45-ösök lépnek pályára, a másik két kategória később kezd.

A gálanapot, azaz a döntőket a két ünnep között, december 28-án rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

Tehát még tíz napjuk maradt a csapatoknak, hogy versenybe szálljanak a Kósa Zsigmond vándorserlegért (nyílt kategória), a Délmagyarország vándorserlegért (+35) és a Török György vándorserlegért (+45-ös kategória).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában