Helyi sport

2019.12.13. 14:05

Kisteleki Eb-bronz a korosztályos ju-jitsu Eb-ről

Krétán rendezték az U18-as korosztály ju-jitsu Európa-bajnokságát, amelyen a Magyar-Sport Ju-Jitsu Szakszövetség válogatott kerettagja, a kisteleki 3K Egyesület versenyzője, a 2002-es születésű Kecskeméti Nimród Dominik is elindult.

A sport ju-jitusban kétszeres magyar bajnok karatéka mezőnyében kilencen voltak, és ugyan az első meccsét elvesztette pontozással, utána azonban a vigaszágon háromszor nyert, így lett harmadik.

Kecskeméti Nimród Dominik Kiskunfélegyházára jár középiskolába, minden hétköznap edzett az Eb előtt, emellett hétvégén is egyszer. Pályafutását Kisteleken kezdte, a 3K Egyesület színeiben lett kétszer bajnok, majd amint bekerült a válogatott keretbe, a felkészítésében részt vettek a ZR Team Kecskemét jiu jitsu klub válogatott versenyzői, az Európa bajnok vezető, Lakatos Sándor, aki a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség ne-waza (földharc) ágának az egyik vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában