Nem volt probléma

2020.08.28. 11:00

Simán győzött Tatabányán a Hungerit-Szentes

A női vízilabda magyar kupa utolsó körében, az A csoport 10. fordulójában a Hungerit-Szentes Tatabányán vendégszerepelt, és ahogy várni lehetett, magabiztosan győzött.

Munkatársunktól

A mérkőzés minden negyedében minimum kétgólos volt a különbség a szentesiek javára, és a Hungerit csak a harmadik negyedben, 6-0-s vezetésnél a 18. percben kapta az első gólt – igaz, összességében is csak két szerzett találatig jutott a hazai alakulat. A Tatabánya a folytatásban már nem is tudott eredményes lenni, míg a vendégek még rátettek egy lapáttal, és további hét gólt szereztek a mérkőzés hátralévő másfél negyedében.

A mezőny legeredményesebb játékosa Kövér-Kis Réka volt, aki négy találatig jutott, illetve duplázott Dömsödi Dalma, Kolarova Tamara és Bocskay Edit is. A Szentes ezzel a sima sikerrel az ötfős csoportjában a negyedik helyen áll a sorozatban.

Az utolsó kupamérkőzést jövő szerdán hazai pályán játssza Matajsz Márk együttese, amikor a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzésen a Ferencváros csapatát fogadják a Dr. Rébeli Szabó József Városi Sport-

uszodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában