A klub vezetői elfogadták Vágó Attila döntését

2020.08.26. 20:15

Vereség után lemondott az SZVSE edzője

Ismét kikapott az SZVSE a labdarúgó NB III-ban, a Vasutasok hatpontos meccset veszítettek a Taksony ellen – a találkozót követően a szegediek nyáron kinevezett edzője, Vágó Attila benyújtotta a lemondását, amelyet a klub vezetői el is fogadtak.

V.P.

Az SZVSE vezetőedzője, Vágó Attila benyújtotta lemondását a mai mérkőzés után, amelyet a klub vezetői elfogadtak.

Fotó: Karnok Csaba

Fontos mérkőzésre készült az SZVSE a Taksony ellen, hiszen a két csapatot az egymás elleni mérkőzés előtt csak két pont választotta el egymástól.

Ennek megfelelően érződött is a tét a mérkőzés kezdeti periódusában, amely kevés igazi lehetőséget hozott: az SZVSE mezőnyben ugyan dominált, de nem tudott előnybe kerülni. Úgy tűnt, az első gól meghatározhatja a mérkőzés kimenetelét, és ez végül így is lett, ám ehhez kellett egy hiba is.

Az SZVSE vezetőedzője, Vágó Attila benyújtotta lemondását a mai mérkőzés után, amelyet a klub vezetői elfogadtak.
Fotó: Karnok Csaba

Negyed órával a vége előtt Gulyás lövésénél a szegediek kapusa, Molnár hibázott, ezzel a góllal pedig előnybe került a Taksony – az kiváltképp bosszantó, hogy ez volt a vendégek első érdemi lehetősége, amelyet rögtön gólra is váltottak. Innentől érthetően kinyílt az SZVSE, amely egyenlítés helyett újabb gólt kapott, így kétgólos hátrányba került, majd fontos pontokat hullajtott el.

A találkozót követően a nyáron kinevezett vezetőedző, Vágó Attila benyújtotta a lemondását, amelyet a klub vezetői el is fogadtak, így hat mérkőzés után távozik a csapat éléről. Vágó nem marad feladat nélkül, hiszen a román női labdarúgó NB I-ben érdekelt Székelyudvarhely szakmai munkájáért felelt eddig is párhuzamosan.

Vágó Attila: – Motiváltabbak voltunk, és jobban is játszottunk, de nem tudtunk gólt rúgni. Az ellenfélnek egyetlen kapuralövése volt. Az én lelkiismeretem tiszta, de úgy érzem, a játékosok közül nem mindenki tett meg mindent a sikerért, néhányukban csalódtam. Sok sikert kívánok a folytatásban, biztos vagyok benne, hogy ez a csapat bent tud maradni!

SZVSE–Taksony 0–2 (0–0)

Labdarúgó NB III., Közép csoport, 6. forduló. Mórahalom, 200 néző. Vezette: Takács Tamás (Vrbovszki Pál, László István).

SZVSE: Molnár K. – Kormányos, Tóth I. (Zsoldos, 73.), Csamangó, Zana, Pócs T., Fülöp, Papp Á. (Hatvani, 61.), Dóra (Ondrejó, a szünetben), Beretka, Busa. Edző: Vágó Attila.

Taksony: Scheilinger – Hegedűs Cs. (Kun, 61.), Hesz, Szalai, Gulyás, Simon A., Tóth L. (Király, 85.), Balázs (Szilágyi, 61.), Gálfi, Pesti, Tóth F. Edző: Lakatos Béla.

Gólszerzők: Gulyás (75.), Tóth L. (80.).

Sárga lap: Gulyás (38.), Tóth F. (55.), Pesti (79.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában