Megérdemelt vendégsiker mórahalmon

2020.09.07. 12:00

Ötöt kapott a Szegedi VSE a Ferencváros II.-től

Nem tudott javítani az SZVSE az NB III. Közép csoportjának 8. fordulójában az FTC II. ellen.

Jobbak voltak a ferencvárosi fiatalok.

Fotó: Kuklis István

A Fradi kezdőcsapatában ott volt az a Leandro, aki számos sikert ért el a zöld-fehérekkel: vezetésével igen biztos lábakon állt a fővárosi csapat védekezé­­se.

Nyílt meccs zajlott a pályán, az SZVSE előtt is adódtak lehetőségek, a vezetést viszont a Fradi szerezte meg. Pócsik elé pattant vissza egy labda, akinek kapáslövése pontosan a jobb alsóban kötött ki. Néhány perccel később Pócsik megduplázta csapata előnyét, miután egy keresztpasszt be­­csúszva lőtt a szegedi ka­puba.

Jobbak voltak a ferencvárosi fiatalok.
Fotó: Kuklis István

Lélektanilag a legrosszabbkor, még éppen a szünet előtt lőtte meg a harmadikat a Fradi, a csereként beállt Mazzonetto első lövését még bravúrral védte Molnár, de a kipattanónál már tehetetlen volt.

Lényegében ezzel eldőlt a meccs, bár a második félidőben még két gólt lőtt az FTC II., amely kihasználta a végére kissé szétesett szegedi védekezést.

Az SZVSE hiába próbálkozott a szünet utáni első percekben, nem tudott visszajönni a meccsbe, az első félidőben pontosabban játszó, és a szerencsével sem hadilábon álló FTC II. eldöntötte a meccset.

Nyolcadik bajnokijukon így hetedik vereségüket szenvedték el a Vasutasok, akikre a hét­­közi fordulóban egy újabb fiókcsapat, a Paks II. vár idegenben.

Kelemen Balázs: – Gratulálok a vendégeknek, megérdemelt győzelmet arattak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában