Szegedi siker a padel országos bajnokságon

2020.10.08. 13:28

Hergelték magukat

Harmadik alkalommal rendezték meg az országos padelbajnokságot, amelynek ezúttal a MESE teniszpályatelepén található Premier Padel adott otthont Budapesten.

munkatársunktól

A padel az egyik legdinamikusabban fejlődő sportágnak mondható mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban. Hazánkban is egyre többen űzik, a rendszeresen padelezők számát már több mint 1000 főre becsülik.

A szegedi Bíró André számára a tenisz mellett nagy szerelem a padel is, amelyben remek eredményekkel büszkélkedhet, hiszen két évvel ezelőtt az első országos bajnokságról aranyéremmel, a tavalyi másodikról ezüstéremmel térhetett haza, idén pedig ismét a dobogó legfelső fokán ünnepelhetett.

A döntőben a párjával, a budapesti Tóth Csongorral a Kósa Gábor, Weidinger Gergő duó felett győzedelmeskedtek három szettben.

– Az elmúlt évek során mindenki rendkívül sokat fejlődött ebben az új sportágban, sokkal erősebb is volt a mezőny, mint eddig bármikor, ezért nagyon szépen csillog, rendkívül értékes ez az aranyérem. A döntő mérkőzés végig nehéz volt, azonban nagyon akartunk nyerni, hergeltük magunkat, és végül ez meghozta az eredményt. A nagy küzdelemből mi kerültünk ki győztesként – mesélte a bajnokság szegedi győztese, Bíró André.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában