Helyi sport

2020.10.22. 12:00

Megelőzik-e a Deszket az üldözők?

Csütörtökön a Szent Gellért Fórumban kezdődött a megyei futball újabb hétvégéje. A megyeegy éllovasa, a Makó Mórahalomra látogatott, a megyekettőben viszont szabadnapos lesz a múlt héten élre állt Deszk, így a többiek kihasználhatják a rivális pihenőjét.

V.P.

A zöld mezes makóiak a Mórahalom vendégei lesznek szombaton.

Fotó: Karnok Csaba

Mórahalmon rendeződött a ví­­rushelyzet, így szombaton újra pályára léphet a csapat, amely az éllovas Makót fogadja a megyeegy 10. fordulójában. A Tiszasziget múlt heti veresége után az SZVSE II. ellen javíthat hazai pályán. A Bordány ismét Algyőn játssza meccsét, ott fogadja a Csongrádot. A Dorozsma az Apátfalvát látja vendégül.

 

A zöld mezes makóiak a Mórahalom vendégei lesznek szombaton.
Fotó: Karnok Csaba

A megyekettőben szabadna­pos lesz a Deszk, azaz a jó formában lévő Mindszentet fo­­gadó Tömörkény, vagy az FK 1899 Szeged ellen rangadót vívó Sándorfalva is előzhet, ha hozni tudja saját meccsét a hétvégén. A megyehárom elsője, a Csanádpalota a Kisteleket fogadja.

A hétvége programja: me­­gyei I. osztály, 10. forduló, csütörtök, 19 óra: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Algyő. Szombat, 13.30: Mórahalom–Makó. 14.30: Foliaplast-Bordány SK–Csongrád (Algyőn), Székkutas–Hódmezővásárhelyi FC II., Tiszasziget–SZVSE II., Kiskundorozsma–ContiTech-Apátfalva, Szentesi Kinizsi–UTC.

Megyei II. osztály, 10. forduló, szombat, 13.30: Csanytelek–Makó II. 14.30: Mártély–Balástya, Üllés–Zákányszék, Sándorfalva–FK 1899 Szeged. Vasárnap, 13.30: Nagymágocs–St. Mihály, Tömörkény–Mindszent. 15 óra: Csengele–Földeák. Szabadnapos: Deszk.

Megyei III. osztály, 10. for­duló, szombat, 14.30: Csanádpalota–Kistelek. Vasárnap, 13.30: Szentesi Kinizsi II.–Röszke, Öttömös–Újszentiván, Pusztamérges–Fábiánsebestyén, Bordány II.–Ruzsa. Szabadnapos: a Zsombó.

Megyei IV. osztály, Ho­mohkáti 9. forduló, szombat, 12.30: Sándorfalva II.–Szatymaz. 13.30: Csongrád II.–Ópusztaszer. 14 óra: Ásotthalom–Forráskút. Vasárnap, 10 óra: Tömörkény II.–Dóc. 13.30: Domaszék–Csanytelek II., Algyő II.–Balástya II.

Tisza–Maros csoport, szombat, 14.30: Gyálarét–Szőreg, Maroslele–Kiskundorozsma. Vasárnap, 10 óra: Maros-menti UFC–Kübekháza, UTC II.–Kecskés, Nagylak–Szikáncs, Eperjes–Pitvaros.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában