Jegyzőkönyvek és nyilatkozatok

2020.10.25. 18:38

Megyeegy: igazságos döntetlen született Dorozsmán – GALÉRIA

Bár az első félidőben vezetést szerzett, végül a döntetlenért is izgulnia kellett a Kiskundorozsmának a ContiTech-Apátfalva ellen a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában.

V.P.

Szeged – 2020.10.24. Kiskundorozsma-Apátfalva foci, megyei I. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

A vendégek ugyanis alaposan feljavultak a szünet után, rögtön sikerült egyenlíteniük, és bár kapufát is lőttek, fordítaniuk nem sikerült, így egy ponttal térhettek haza, a Dorozsma pedig három elveszített meccs után tudtak pontot szerezni – ez volt egyébként az egyetlen meccs a 10. fordulóban, amely döntetlenre végződött, és érdekesség, hogy négy meccs is vendégsikerrel zárult.

Nőtt a Makó előnye az élen, hiszen a hagymavárosiak a Mórahalom otthonában tudtak magabiztosan nyerni. Mindkét csapatnál akadtak ugyan hiányzók, ám ebből a Makó jött ki jobban, és kilencedik meccsén a kilencedik győzelmét aratta.

A Tiszasziget odahaza viszont meglepetésre kikapott az SZVSE II.-től. A szigetiek ugyan több lehetőséget is kidolgoztak, de ezen a napon semmi nem jött össze, míg a szegediek egy gyors akció után meglőtték a három pontot érő gólt.

Javított a Szentes, amely kiütötte az UTC-t, így a Kurca-partiak továbbra is a dobogón állnak. Második Algyőn rendezett meccsét is megnyerte a Bordány, amely ezúttal a Csongrádot győzte le.

A Székkutas viszont pont nélkül maradt, miután egy kimondottan hajtós, pörgős mérkőzésen kikapott a Hódmezővásárhelyi FC II.-től. A lendületes, rengeteg helyzetet hozó mérkőzésen a vendégek találtak be először, ez pedig sokat jelentett ezen a mérkőzésen.

A forduló csütörtöki nyitómérkőzésén az Algyő az első félidőben előnybe került, és így győzni tudott a Szeged-Csanád GA II. otthonában.

Kiskundorozsma–ContiTech-Apátfalva 1–1 (1–0)

Szeged-Kiskundorozsma, 60 néző. –Gargya Balázs Gábor – jól (Juhász, Soós).

Kiskundorozsma: Rozs E. – Ottlik Máté, Császár, Molnár K., Papp N., Lóki, Szecskó, Cseh R. (Heipl, 76.), Kalapács, Veszelka, Takács A. Edző: Szabó Zsolt.

Apátfalva: Köteles – Pataki (Bány, a szünetben), Rakity, Frank B. (Mátó, 78.), Béres (Radnai, 85.), Beke, Bartucz, Kardos Á., Varga Cs., Juhász D. (Varga V., a szünetben), Kóródi. Edző: Frank Csaba.

Gólszerzők: Kalapács (22.), ill. Béres (47.).

Jók: mindenki, ill. Varga Cs., Bartucz, Kardos.

Szabó Zsolt: – A játék képe alapján reális a döntetlen, az első félidőben mi, a másodikban a vendégek játszottak jobban. Nehéz eldönteni, hogy örüljünk, vagy búslakodjunk.

Frank Csaba: – A nemzeti ünnepünk alkalmából az első félidőben koszorúzni voltunk. Majd jött az eső, és elkezdtünk szaladni, mert attól féltünk, megfázunk.

Mórahalom–Makó FC 0–3 (0–2)

Mórahalom, 300 néző. Vezette: Stefánovits Gábor – kiválóan (Fehérvári, Csovcsics)

Mórahalom: Szatmári – Kiss M., Papp D., Baji, Király (Suhajda, a szünetben), Malatinszki Á. (Tóth M., 79.), Malatinszki D., Bokányi, Angeli, Kemenczés, Szalma. Megbízott edző: Majó Ádám.

Makó: Garamvölgyi (Túri, 89.) – Juhász, Buzási (Molnár O., 83.), Seres, Tóth T. (Rabecz, 68.), Tamaskó, Horváth E., Babolek, Varga R., Zámbori, Sirokmán. Edző: Siha Zsolt.

Gólszerzők: Babolek (12.), Horváth E. (15.), Juhász (68.).

Jók: mindenki, ill. mindenki.

Majó Ádám: – Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a srácok! A Makó előrébb tart nálunk, ha a hibáinkat ki tudjuk javítani, akkor a jövőben sikeresek lehetünk. Gratulálok ellenfelünk győzelméhez, sok sikert kívánok nekik a továbbiakban!

Siha Zsolt: – Nehéz héten vagyunk túl. Ennek ellenére magabiztos győzelmet arattunk a szimpatikusan küzdő hazaiak ellen.

Foliaplast-Bordány SK–Csongrád-Kunság Aszfalt 2–0 (1–0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt – kiválóan (Tihanyi, Szeles).

Bordány: Vasas – Fodor B. (Nagy Torma, 76.), Mihalkó M., Fátyol, Kis L. (Denkovity, 85.), Ábrahám (Abadzic, 70.), Visnyei (Popovics, 10.), Márki, Lőrinc, Káposzta, Szücs Sz. Edző: Tóth János.

Csongrád: Stankovics – Szántai-Kis (Túri, 70.), Mészáros M., Kanász-Nagy, Farkas M., Somodi (Berkes, 75.), Szalkai-Szabó (Lévai, 60.), Jovan (Sándor, 60.), Palásti, Szőrfi, Borda. Technikai vezető: Kocsis Imre.

Gólszerzők: Popovics (30.), Márki (75.).

Jók: Mihalkó, Márki, Vasas, ill. Palásti, Kanász-Nagy, Farkas, Mészáros M.

Tóth János: – Fontos volt az újabb győzelem, örülünk, hogy ezt sikerült elérni.

Kocsis Imre: – Tudtuk, hogy ez az év a tanulás éve lesz. A védekezésünket már nagyjából megtanultuk, de ameddig a támadójátékon nem tudunk javítani, addig nem nyerünk mérkőzést. A fiataljaink tisztességesen helyt álltak, egyelőre ennyi a tudásunk.

Székkutas–Hódmezővásárhelyi FC II. 0–3 (0–0)

Székkutas, 150 néző. Vezette: Barta Tibor – közepesen (Baranya, Halma).

Székkutas: Kovács I. – Bartyik N., Borbás, Kis D. (Barna, 65.), Hortobágyi, Daraki, Kovács R., Kolozsvári, Rakozov (Gyöngyösi, 75.), Szabó M., Rácz D. (Szabó I., 54.) Játékos-edző: Bartyik Norbert.

HFC II.: Marunák – Rau, Pacskó, Marton, Gyürki (Győrfi, 60.), Sindel, Nagy A., Selyem (Papp M., 60.), Babcsán (Hajdú, 53.), Molnár Á. (Rostás, 71.), Mohácsi (Becsek, 71.). Edző: Vinnai István.

Gólszerzők: Sindel (57., 86.), Nagy A. (82.).

Kiállítva: Rácz D. (57.).

Jók: Kovács I., ill. Rau, Nagy A., Sindel, Mohácsi.

Bartyik Norbert: – Tipikus olyan meccs volt, amelyen az első rúgott gól dönt. Lüktető, jó iramú meccsen sajnálom a vereséget, az eredmény nem tükrözi a játék képét, de tovább kell fejlődnünk, hogy az ilyen meccseket megnyerjük.

Vinnai István: – Küzdelmes mérkőzésen az összkép alapján úgy gondolom, megérdemelten nyertünk.

Tiszasziget–SZVSE II. 0–1 (0–0)

Tiszasziget, 150 néző. Vezette: Kiss Richárd – kiválóan (Gera, Kőhalmi).

Tiszasziget: Czirják – Szűcs T., Papp Á., Szilágyi, Skribek B. (Fődi, 62.), Bálint D., Skribek Á., Albert, Bánóczki (Zámbori, 78.), Farkas F. (Szalai, a szünetben), Godó. Megbízott edző: Kiss Róbert.

SZVSE II.: Miklós – Márki, Bozsó, Varga K., Kovács P., Pető, Faragó N. (Vetstein, 57.), Festő-Szabó, Baka (Szabó Á., 90.), Görbe, Pióker Ti. (Hornyák, 78.). Edző: Terjéki Tamás.

Gólszerző: Baka (72.).

Jók: Papp Á., Szilágyi, ill. Varga, Márki, Festő-Szabó.

Kiss Róbert: – Hasonló cipőben jártunk, mint egy hete. Ameddig nem tudunk élni az adódó helyzeteinkkel, addig nehéz tartani azt, amit az elmúlt hetekben felépítettünk. Fogyunk, de abból főzünk, amink van.

Terjéki Tamás: – Büszke vagyok a fiúkra, hétről-hétre keményen dolgoznak, a munkájuk pedig most meghozta a gyümölcsét. Szeretném, ha ez az alázat és fegyelem kitartana az ősz végéig, hátha tudunk még meglepetést okozni!

Szentesi Kinizsi–UTC 9–0 (6–0)

Szentes, 200 néző. Vezette: Kis Máté – kiválóan (Hideg, Pap).

Szentesi Kinizsi: Verebélyi – Varga A., Légrádi (Kerepeczki, 61.), Lőrincz (Köteles, a szünetben), Prozlik (Plenter, 61.), Bartucz P., Molnár Zs., Lázár (Pálesz, a szünetben), Szarvas (Péter, 62.), Vincze Z., Bertók G. Játékos-edző: Koncz Zsolt.

UTC: Mészáros – Horváth A., Szántó, Nagy-Pál, Nagy G., Sós (Mágocsi, a szünetben), Valach, Pesti (Baráth, 57.), Mohammadreza (Fekete, a szünetben), Pusztai, Balogh D. Edző: Pálfy Zoltán.

Gólszerzők: Bertók G. (2., 81., 82.), Vincze (9.), Szarvas (24., 60), Bartucz (28.), Varga A. (31.), Molnár Zs. (43.).

Jók: mindenki, ill. Valach, Szántó.

Koncz Zsolt: – Az első perctől kezdve irányítottunk, ki tudtuk szolgálni a közönségünket. Pozitívnak értékelem a csapat hozzáállását.

Pálfy Zoltán: – Amíg az alázat szikrája sincs meg a csapatban, addig nem lesz más eredmény.

Szeged-Csanád GA II.–Algyő 0–1 (0–1)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 100 néző. Vezette: Csöngető Endre – jól (Kiss R., Gera).

Szeged-Csanád GA II.: Zékány – Mészáros G., Kis B., Csípai, Csizmadia, Torda, Masa, Csorga, Tóth J. (Korosztil, 81.), Csehó (Bohák, 81.), Paublusztig. Edző: Vágó Mihály.

Algyő: Nagy G. – Rádi, Bozóki (Laczi, 33.), Pénzváltó, Daróczi, Deák, Kovács M., Lajkó (Molnár Sz., 88.), Szil (Varga G., 83.), Fórizs (Heidrich, 62.), Molnár G. (Belovai, 62.) Edző: Podonyi Norbert.

Gólszerző: Fórizs (24.).

Jók: mindenki, ill. Pénzváltó, Deák, Rádi, Fórizs, Lajkó.

Vágó Mihály: – Jó iramú mérkőzésen egyenrangú partnerei voltunk egy jó játékerőt képviselő Algyőnek. Gratulálok a srácok teljesítményéhez!

Podonyi Norbert: – A szokatlan időpont picit zavaró volt, de az első félidei játékunkkal megnyertük a mérkőzést egy szimpatikusan játszó, tehetséges csapat otthonában.

A 11. forduló programja

Szombat, 13.30: SZVSE II.–Székkutas, Hódmezővásárhelyi FC II.–Foliaplast-Bordány SK, UTC–Mórahalom, Makó FC–Kiskundorozsma, ContiTech-Apátfalva–Szeged-Csanád Grosics Akadémia II., Algyő–Tiszasziget, Csongrád-Kunság Aszfalt–Szentesi Kinizsi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában