Női vízilabda

2020.11.14. 20:27

Fölényes szegedi siker a Szentes ellen – GALÉRIA

Zárt kapuk mögött az újszegedi sportuszodában 22–10-re nyert a Szeged SZTE női vízilabdacsapata az OB I. 7. fordulójában a tartalékos Hungerit-Szentesi VK ellen.

B.D.

Szeged – 2020.11.14. Szeged SZTE-Hungerit-Szentesi VK női OB I.-es vízilabda-mérkőzés a sportuszodában. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC)

Fotó: Karnok Csaba

Az Egerben 13–12-re elvesztett mérkőzésen Varga Tamás piros lapot kapott, így a szegedi kispadon ma Lakó Gábor helyettesítette az eltiltott trénert.

A megyei rangadóra a Hungerit-Szentesi VK egy alaposan megfiatalított játékoskerettel érkezett, ugyanis az elmúlt időszakban hat felnőtt vízilabdázójuk kapta el a koronavírust.

A hazaiak magabiztos sikert arattak, legközelebb jövő szerdán 19.45-kor a címvédő UVSE vendége lesz, míg a Szentes szombaton 15.30-kor a III. Kerületi TVE otthonába látogat.

Lakó Gábor: – Ilyen mérkőzésen öröm részt venni. Szisztematikus munka közepén vagyunk, tudjuk milyen gond van a világban, de ehhez igazodnunk kell. Ügyesek voltak a lányok, folytatták azt a menetelést, ami az őszi szezonunkat jellemzi.

Matajsz Márk: – Gratulálok a Szegednek a megérdemelt győzelemhez. Nem mentség, hogy hat felnőtt játékosunk hiányzott, szégyellem magam a csapat nevében, természetesen a felelősség az enyém. Sok a hiányzónk és sok fiatal volt a keretünkben, de megpróbáltunk felkészülni. Ekkora különbségű vereségre nem számítottam, sőt, titkon remélem, hogy pontot vagy pontokat szerzünk ma este Szegeden. Ekkora különbség nincs a két csapat között, nekik összejött minden, nekünk semmi. Enerváltan és hitehagyottan vízilabdáztunk, valamint kapusteljesítményünk sem volt, ahogy blokkok sem. A Szeged a játék minden elemében felülmúlt bennünket. Rendeznünk kell a sorainkat.

Szeged SZTE–Hungerit-Szentesi VK 22–10 (7–2, 5–2, 7–1, 3–5)

Női vízilabda OB I., 7. forduló. Szeged, újszegedi sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Rubos, Csizmadia.

Szeged SZTE: Gyöngyösi – Miklós 4, Tátrai 1, Ráski 5, Bicskei 2, Ármai 5, Botka 3. Csere: Mészáros (kapus), Pádár, Varga N. 1, Regős, Korom 1, Farkas, Medgyes. Megbízott edző: Lakó Gábor.

Hungerit-Szentesi VK: Maczkó – Mácsai K. 1, Dömsödi 1, Kolarova 1, Bonca 3, Csiszár, Tóth F. 1. Csere: Héda (kapus), Boldizsár, Kerem 1, Varga Z. 1, Dobos 1, Kovács P., Forgó. Vezetőedző: Matajsz Márk.

Gól – emberelőnyből: 4/4, ill. 9/2.

Ötméteresből: -, ill. 1/1.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában