Jegyzőkönyvek, jók, nyilatkozatok

2020.11.01. 19:44

Megyeegy: értékes mórahalmi győzelem – GALÉRIA

Csonka fordulót rendeztek a megyei I. osztályban, ugyanis a Tiszaszigetnél felmerült koronavírus-gyanú miatt a szigetiek kérvényezték az algyői mérkőzésük elhalasztását, ezt a találkozót a tervek szerint november 28-án pótolják.

Vajgely Pál

Szeged 2020.10.31. UTC - Mórahalom labdarúgó mérkõzés fotó: Kuklis István Délmagyarország DM KI

Fotó: Kuklis István

A Mórahalom magabiztosan nyert az ezúttal is szűk kerettel szereplő UTC otthonában, így a homokhátiak két elveszített meccs után szereztek újra három pontot.

A listavezető Makó bár mezőnyben dominált, jól állta a sarat a Kiskundorozsma, és a hagymavárosiak ezúttal csak egyszer voltak eredményesek. A legfontosabb, a győzelem viszont meglett a Makó számára, amely így tíz lejátszott meccs után is hibátlan mérleggel áll.

Fordulatos meccset nyert meg a Szentes a szomszédvár Csongrád otthonában: a sereghajtó hazaiak közel egy órán át előnyben voltak, és a 90. perc után is még sikerült vezetést szerezniük, mégis pont nélkül maradtak. Sikerükkel a Kurca-partiak felléptek a tabella második helyére.

Sorozatban harmadik meccsét nyerte meg kapott gól nélkül a Bordány, amely ezúttal Hódmezővásárhelyről tért haza három ponttal. Az immáron Vágó Mihály által irányított Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. egy nagyon fiatal csapattal lépett pályára Apátfalván, a rutinos hazaiak pedig kihasználva ellenfelük megingásait, magabiztos győzelmet arattak. Az SZVSE II. negyedik meccsét nyerte meg egymás után, ezúttal a szintén sok hiányzóját nélkülöző Székkutast győzte le a Vasutasok második csapata, amely ezzel pozitív mérlegbe fordult, és már hatodik a tabellán.

UTC–Mórahalom 1–5 (0–4)

Szeged-Újszeged, Kertész utca, 70 néző. Vezette: Barta Norbert István – közepesen (Kócsó, Gargya).

UTC: Mészáros L. – Horváth A., Nagyfalusi, Szántó, Nagy-Pál, Nagy G. (Sarnyai, 57.), Sós, Kasza, Valach, Mohammadreza, Pesti. Edző: Pálfy Zoltán.

Mórahalom: Szatmári – Kiss M., Papp D., Vincze (Trója, 77.), Suhajda (Tóth M., 88.), Malatinszki Á. (Szalai R., 82.), Malatinszki D., Bokányi, Angeli, Kemenczés, Szalma. Edző: Hódi Mihály.

Gólszerzők: Kasza (47.), ill. Papp D. (24.), Vincze (28.), Malatinszki Á. (38., 76.), Bokányi R. (43.).

Kiállítva: Horváth A. (86.).

Jók: Valach, Sós, Szántó, ill. mindenki.

Pálfy Zoltán: – A második félidei játék már rendben volt. Körülbelül annyi esélyünk volt, mint a piszkos tizenkettőnek.

Hódi Mihály: – Egy szimpatikusan küzdő UTC ellen magabiztosan győzelmet szereztünk, erre nagy szükségünk is volt. Büszke vagyok a játékosokra, hogy a körülmények ellenére is teljes erőbedobással küzdöttek.

Makó–Kiskundorozsma 1–0 (1–0)

Makó, 300 néző. Vezette: Kőhalmi Attila – jól (Gera, Csöngető).

Makó: Garamvölgyi – Juhász, Buzási (Molnár Olivér, 90.), Seres, Tóth T. (Magyar, a szünetben), Tamaskó (Belanka, 87.), Horváth E. (Rabecz, a szünetben), Babolek, Varga R. (Illés, 81.), Zámbori, Sirokmán. Edző: Siha Zsolt.

Kiskundorozsma: Rozs E. – Ottlik Máté, Császár, Papp N. (Szilágyi, 57.), Lóki, Szecskó, Cseh R. (Heipl, 78.), Kalapács, Veszelka (Molnár Olaf, 75.), Takács A., Fülöp Á. Edző: Szabó Zsolt.

Gólszerző: Babolek (40.).

Jók: Seres, Sirokmán, Babolek, ill. mindenki.

Siha Zsolt: – Masszívan védekező csapat ellen játszottunk, a mély talaj is nehezítette a dolgunkat. A győzelmet nem kell megmagyarázni, gratulálok a srácoknak az újabb kapott gól nélküli három ponthoz.

Szabó Zsolt: – Gratulálok mindkét csapatnak! A hazaiaknak a jó játékhoz és a győzelemhez, nekünk pedig a jó csapatmunkához! Ilyen alázatos, harcos teljesítményt szeretnék látni minden héten, akkor jön a siker is.

HFC II.–Foliaplast-Bordány SK 0–2 (0–1)

Hódmezővásárhely, 50 néző. Vezette: Soós István – gyengén (Juhász, Fodor).

HFC II.: Marunák – Rau, Pacskó, Marton, Sindel, Győrfi (Nagy A., 65.), Bartyik, Molnár Á. (Rostás, 65.), Mohácsi, Becsek (Selyem, 57.). Edző: Vinnai István.

Bordány: Vasas – Káposzta, Popovics, Mihalkó (Nagy Torma, 75.), Fátyol, Abadzic, Kis L. (Denkovity, 67.), Ábrahám, Márki, Lőrinc, Szűcs Sz. Edző: Tóth János.

Gólszerzők: Fátyol Sz. (45.), Abadzic D. (89.).

Jók: senki, ill. mindenki.

Vinnai István: – A rúgd előre, fuss utána taktikával pályára küldött ellenféllel szemben nem tudtunk mit játszani, az adódó lehetőségeinket pedig gyatrán fejeztük be.

Tóth János: – Minden dicséretet megérdemelnek a játékosok! Nagyot küzdöttek, megérdemelt győzelmet arattak!

ContiTech-Apátfalva–Szeged-Csanád GA II. 4–0 (2–0)

Apátfalva, 80 néző. Vezette: Béleczki László – jól (Suba, Juhász A.).

Apátfalva: Köteles – Bartucz (Mátó, 76.), Varga V. (László, 78.), Rakity, Frank B., Béres (Radnai, 70.), Beke (Bány, a szünetben), Pataki, Kardos, Varga Cs., Kóródi. Edző: Frank Csaba.

Szeged-Csanád GA II.: Zékány – Torda, Csehó (Orcsik, a szünetben), Morar (Krisztin, 57.), Csípai, Mészáros G. (Varga Á., 62.), Masa, Csizmadia, Gyuga, Paublusztig (Korosztil, 78.), Kis B. Edző: Vágó Mihály.

Gólszerzők: Frank (2.), Béres R. (26., 62., 68., az elsőt 11-esből).

Jók: Béres, Frank, Kardos, Bány, ill. Zékány, Morar, Csizmadia,

Frank Csaba: – A mai nap kőműves Kelemen Béres Róbert volt. A meccs után még ünneplünk, de vasárnap elmentünk a temetőbe, és leróttuk tiszteletünket a halottaink iránt.

Vágó Mihály: – Nagyon fiatal csapatunk az első félidőben többet birtokolta a labdát és szemre tetszetősen is játszott, de kevés helyzetig jutott el. Nagy egyéni hibákból kaptuk a gólokat, a rutinosabb hazai csapat kihasználta ezeket.

SZVSE II.–Székkutas 5–0 (3–0)

Mórahalom, 30 néző. Vezette: Bálint Dániel – jól (Minda, Kis M.)

SZVSE II.: Miklós – Márki (Szabó Á., 56.), Bozsó, Horváth H. (Faragó, 84.), Pióker Ta. (Cene, 75.), Kovács P., Pető, Festő-Szabó (Huszár, 82.), Baka, Görbe, Pióker Ti. (Varga K., 56.). Edző: Terjéki Tamás.

Székkutas: Kovács I. – Kis Á., Kis D., Daraki (Bartyik N., 67.), Kovács R., Kolozsvári, Gyöngyösi, Domján, Szemenyei (Tóth R., 56.), Rakozov, Szabó M. Játékos-edző: Bartyik Norbert.

Gólszerzők: Pióker Ta. (24.), Baka (26., 83.), Kovács P. (40., 11-esből), Cene (85.).

Kiállítva: Kovács R. (79.).

Jók: Pióker Ti., Horváth H., Görbe. ill. mindenki.

Terjéki Tamás: – Meggyőző játékkal tartottuk otthon a három pontot. Két fontos mérkőzés van hátra, szeretném, ha ott is ezt az arcát tudná mutatni a csapat.

Bartyik Norbert: – Ha rendesen ki tudunk állni, ezt a meccset meg kellett volna nyernünk. Le a kalappal az ifistáink előtt! Azok vertek meg bennünket, akik nem jöttek el.

Csongrád-Kunság A.–Szentesi Kinizsi 2–3 (1–0)

Csongrád, 300 néző. Vezette: Borbás Bottyán – jól (Vida, Burzon).

Csongrád: Kovács A. – Kanász-Nagy, Mészáros M., Farkas M. (Túri, 86.), Somodi (Sándor, 57.), Szőrfi (Szalkai-Szabó, 79.), Jovan, Palásti, Lévai, Deli (Szántai-Kis, 91.), Borda. Edző: Dósa-Rácz Pál.

Szentesi Kinizsi: Tóth L. – Varga A. (Lázár, 75.), Antman, Lőrincz, Prozlik, Bartucz, Molnár Zs. (Légrádi, 95.), Szarvas, Vincze (Koncz, 50.), Szeles (Kerepeczki, 40.), Bertók. Játékos-edző: Koncz Zsolt.

Gólszerzők: Borda (12.), Kanász-Nagy (93.), ill. Bertók G. (68., 95.), Prozlik (90.).

Kiállítva: Sándor (93.).

Jók: mindenki, ill. Bertók, Kerepeczki.

Dósa-Rácz Pál: – Sok formája van a vereségnek, de ez a legfájóbb. A Szentes egyértelműen jobb játékerőt képviselt, de a mai teljesítményünk az egy pontot megérdemelte volna.

Koncz Zsolt: – Egy nagyon küzdelme mérkőzésen az őszi szereplésünknek köszönhetjük a győzelmet.

A 12. forduló programja:

Péntek, 19 óra: Szeged-Csanád Grosics Akadémia II.–Makó FC. Szombat, 13.30: Hódmezővásárhelyi FC II.–Csongrád-Kunság Aszfalt, Székkutas–Algyő, Tiszasziget–ContiTech-Apátfalva, Kiskundorozsma–UTC, Mórahalom–Szentesi Kinizsi. Vasárnap, 13.30: Foliaplast-Bordány SK–SZVSE II.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában