Gyűjtést szerveztek

2021.10.07. 13:57

Pénzadománnyal támogatják a balesetben elhunyt műtősnő lányát a Szegedi VE játékosai

Pénzadománnyal támogatják a Szegedi VE játékosai és edzői stábja a szeptember 7-én a szegedi Boldogasszony sugárúti zebrán halálra gázolt műtősnő egyetemista lányát.

Munkatársunktól

20210929 Szeged SZVE - OSC Újbuda vízilabda mérkőzés Képen: BARNA TAMÁSE dző a szegedi csapattal fotó: Kuklis István Délmagyarország DM KI

Fotó: Kuklis István

Az elhunyt kollégája, a szakorvos-jelölt Sallai Dániel egy általa készített festmény elárverezésével igyekszik segíteni kolléganője egyedül maradt lányán. A liciten befolyt teljes összeget felajánlotta. Ez a felhívás jutott el a közösségi médián keresztül a Szegedi VE OB I.-es férfi vízilabdacsapatának kapitányához, Sánta Dánielhez, aki kezdeményezte, hogy csapattársai és az edzői stáb gyűjtsön a szegedi egyetemen orvostanhallatóként tanuló lány számára.

– Megrendített a hír, amely eljutott hozzám. Úgy gondoltam, hogy nekünk ebben a helyzetben segítenünk kell. A csapat, azaz a játékosok és a stáb tagjai egyből az ügy mellé álltak, így szeretnénk mi is pénzadománnyal támogatni az egyetemista lányt. Tudjuk, hogy a fájdalmát nem enyhítjük ezzel, de ebben a helyzetben segítség lesz számára az adományunk. Őszinte részvétünket fejezzük ki a Szegedi VE nevében – nyilatkozta a klubhonlapon a magyar válogatott center, Sánta Dániel, aki a szegediek csapatkapitánya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában