Asztalitenisz, Szeged

2021.11.20. 07:47

Esélyes a Floratom

Munkatársunktól

A férfi asztalitenisz extraliga negyedik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótol ma 17 órától Szécsényben a Floratom Szegedi AC, amely a pályaválasztói jog felcserélését is vállalta a találkozó kapcsán.

Amíg a házigazda Szerva SE eddigi öt mérkőzésén nem tudott pontot szerezni (vereség a Győrtől 8:6-ra, a Ceglédtől 8:3-ra, a Csákvártól 8:6-ra, a Komlótól 9:1-re és a Székesfehérvártól 8:5-re), addig a szegediek a lejátszott négy mérkőzésen két győzelem (a Győr ellen 8:2, a Csákvár ellen 8:6) mellett egyszer ikszeltek (7:7 Mosonmagyaróváron) és egyszer kikaptak (a Pécstől 9:1-re).

Az eddigiek alapján tehát a Floratom az esélyes a siker elérésére, ám óvatosan kell ezt kezelni, hiszen ahogy az eredményekből is látszik, az ötből három alkalommal szoros meccsen kaptak ki a Nógrád megyeiek.

Azért is érdemes figyelni a mérkőzésre és a játékra, mert a bajnokság eddigi fordulóinak egyéni teljesítmény-ranglistáján a Szécsény játékosa, Bátorfi

Zoltán 14 meccsből 10 győzelmet elérve 71 százalékos produkcióval az előkelő hetedik helyen áll.

Ebben a rangsorban a legjobb szegedi holtversenyben a kilencedik helyen Vitsek Iván és Szántosi Dávid, ők mindketten 10 összecsapásból 7 sikert értek el.

A Floratom a következő ha­­zai mérkőzését jövő vasárnap 11 órakor játssza, amikor a Soltvadkert érkezik majd a Déry utcai terembe.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában