Felavatták versennyel

2021.11.23. 11:45

Színvonalas körülmények között készülhetnek

Bár már 2020 júniusa óta használják a Szegedi Lelkesedés SK súlyemelői a felújított edzőtermüket, az elmúlt hétvégén egy versennyel is felavatták.

Munkatársunktól

Csak a négy fal maradt, minden mást felújítottak. Öt város versenyzői vettek részt az Etelka sori edzőterem megnyitóján. Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

A koronavírus-járvány beköszöntével, tavaly márciusban vehették volna birtokba a szegedi súlyemelők a felújított Etelka sori edzőtermüket, de mivel a tréningeket felfüggesztették, így csak júniusban költöztek be.

– Végre egy, a 21. századi követelményeknek megfelelő edzőteremben dolgozhatunk. Két öltözőt, új tetőt és teljes szigetelést kapott a létesítmény, de a vezetékeket is kicserélték, úgyhogy gyakorlatilag csak a falak maradtak a régiek. Nagyban hozzájárul ez a felújítás a minőségi felkészüléshez, hiszen most már egy pohár vízért vagy tusolni nem kell átmennünk a tornacsarnokba – mesélte lapunknak Nagy Péter, a klub háromszoros olimpikon sportolója.

Csak a négy fal maradt, minden mást felújítottak. Öt város versenyzői vettek részt az Etelka sori edzőterem megnyitóján. Fotó: Karnok Csaba

A teremavató versenyen öt klub két-két versenyzője vett részt, győztest nem hirdettek. A cél az edzőterem felavatása volt versenykörülmények között. A két házigazda mellett Békésről, Békéscsabáról, Kecskemétről és Pécsről érkeztek az eseményre.

Nagy Péterre december 4-én a spanyolországi Oviedóban vár a következő megmérettetés. Szoros csatára számít a csapatbajnokságon, de cél az aranyérem, hiszen akkor ötödször nyernék meg a kiírást, ami azt jelentené, hogy végleg megkapnák a vándorserleget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában